SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE TÜTÜN TOPLANTSI

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE TÜTÜN TOPLANTSI

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE TÜTÜN TOPLANTSI
Giresun
G.Tarihi: 26.10.2017 20:12
1366 Okunma
0
İl Tütün Denetim Ekibi Toplandı
Giresun İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal, müdürlük  bünyesinde görev yapan tütün denetim ekipleri ile toplantı düzenledi.
Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanunun uygulamaları sırasında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerinin ele alınıp değerlendirildiği toplantıda, işletme sahiplerine ve halkımıza tütün ürünlerinin zararlarından korunması konusunda eğitimler düzenlenmesi, kapalı alanda tütün tüketiminin önlenmesinin mevzuat çerçevesinde denetiminin yapılması, denetim sayısının ve denetim ekiplerinin bölgelerinin tekrar gözden geçirilmesi ele alındı. Toplantıda bir konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal, insanlar üzerinde çok olumsuz etkileri olan sigara ve benzeri maddeler ile etkin bir şekilde mücadele yapılacağını ve bu mücadeleye kararlılıkla devam edilmesi gerektiğini, özellikle gençlerimizin tütün ve tütün mamullerinin zararları konusunda eğitilmesi ve farkındalık oluşturulmasına yönelik faaliyetlere ve çalışmalara ağırlık verileceğini belirtti. KANAL28TV
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri