"SAHİL YAŞAM ALANI" PROJESİNİN PROJELENDİRMESİ TAMAMLANDI

"SAHİL YAŞAM ALANI" PROJESİNİN PROJELENDİRMESİ TAMAMLANDI

"SAHİL YAŞAM ALANI" PROJESİNİN PROJELENDİRMESİ TAMAMLANDI
Giresun
G.Tarihi: 10.03.2018 10:14
1595 Okunma
0
"SAHİL YAŞAM ALANI" PROJESİNİN PROJELENDİRMESİ TAMAMLANDI
Bulancak Belediyesi tarafından sahile yapılan kapalı otoparkların üzerine yapılacak Sosyal Yaşam Alanı projesinin projelendirme hazırlıkları tamamlandı.
Bulancak duble sahil yolu ve şehir içi sahil yolu arasında kalan alanın batı tarafında yapımları devam eden ve şehrin otopark ihtiyacını büyük oranda karşılaması beklenen yeraltı otopark projeleri hızla devam ediyor.
Belediye Başkanı Recep Yakar; “Öğretmenevi karşısından itibaren başlanan otopark yapımları tamamlandığında oluşacak otopark alanıyla şehir rahat bir nefes alacak. Emniyet karşısında ve Pazaryeri alanlarında yaptığımız otoparklarla birlikte Bulancak’ta otopark sorununu tamamen çözmüş olacağız” dedi.
Başkan Yakar; “Yine aynı alanda otopark inşaatlarının tamamlanmasının ardından alanın üst kısmında yapılması planlanan sosyal yaşam alanları ise insanların rahat nefes alacakları ve çeşitli sosyal aktivitelerini yerine getirebilecekleri şekilde projelendirildi. Yeşil alanlar, yürüyüş ve bisiklet yolu, spor ve dinlenme alanları, havuzlar, toplu sosyal etkinliklerin yapılacağı meydan ve amfi tiyatro alanları, çocuklar için oyun alanları, umumi tuvalet ve lavabo gibi unsurların yer aldığı proje de en kısa zamanda hayata geçirilecektir. Kapalı Otopark inşaatımızın tamamlanmasının ardından çalışmalar aynı hızla başlayacaktır. İlçemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. İnsanların her türlü sosyal ve yaşamsal ihtiyaçlarının karşılandığı yeni bir Bulancak inşa ediyoruz. Bu anlamda bir sınırımız yok. Çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.
Sosyal medya üzerinden paylaşılan proje görselleri, vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve beğeni ile karşılandı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri