SAHTE PARA KURBANI OLMAYALIM

SAHTE PARA KURBANI OLMAYALIM

SAHTE PARA KURBANI OLMAYALIM
Giresun
G.Tarihi: 21.08.2019 00:12
1077 Okunma
0
SAHTE PARA KURBANI OLMAYALIM
Giresun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Kurban Bayramı arifesinde kurban satıcılarını dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı.
Toplumumuzun ortak sevinç değerlerinden olan bayramlarda huzur ve güvenin sağlanması, vatandaşlarımızın Kurban Bayramını huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirmeleri, birkaç senelik emeklerinin karşılığını alamadan dolandırılmalarının engellenmesi, kurban satışlarını ve bayram ziyaretlerini fırsat bilen hırsızların parada sahtecilik yöntemini kullanarak vatandaşların dolandırılmalarının önüne geçilmesi ve ayrıca diğer dolandırıcılık ve hırsızlık yöntemlerine karşı Aksu Mahallesi Festival alanında ve Batlama Mevkiinde kurulan hayvan pazarlarında TDP Şube Müdürlüğü olarak Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ile hayvan pazarındaki esnaflar, vatandaşlar ziyaret edilmiş, sahte para piyasayı nasıl sürülür, sahte para tespit yöntemlerini içeren “SAHTE PARA KURBANI OLMAYALIM” isimli broşürler dağıtılmış, sahte paranın nasıl tespit edildiğine dair uygulamalı olarak esnaflarımız bilgilendirilmiş ve kendilerinin kullanımı için “sahte para kontrol kalemi” dağıtılmıştır. 
GİRESUN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri