ŞEBİNKARAHİSAR İL TEKLİFİ TBMM BAŞKANLIĞINA SUNULDU

ŞEBİNKARAHİSAR İL TEKLİFİ TBMM BAŞKANLIĞINA SUNULDU

ŞEBİNKARAHİSAR İL TEKLİFİ TBMM BAŞKANLIĞINA SUNULDU
Giresun
2547 Okunma
0
CHP GİRESUN MİLLETVEKİLİ BÜLENT BEKTAŞOĞLU TARAFINDAN HAZIRLANAN ‘ŞEBİNKARAHİSAR’ IN İL HAKKININ İADESİNE DAİR KANUN TEKLİFİ’ 53 MİLLETVEKİLİNİN İMZASIYLA TBMM BAŞKANLIĞINA SUNULDU.

ŞEBİN’İNE İL TEKLİFİ TAMAM

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu’nun Şebinkarahisar’ın il’lik hakkının iadesi ve yeniden il yapılması için hazırladığı kanun teklifine, daha ilk günden yoğun bir destek geldi. TBMM Başkanlığına sunulan ve gerekçeleriyle birlikte 10 sayfalık teklife,ilk gün 53 milletvekili imza attı. Teklifin komisyonlarda görüşülmesinden sonra, tatil öncesinde TBMM Genel Kurulu’na getirilmesi bekleniyor.

Milletvekili Bektaşoğlu teklife diğer milletvekillerinden ve özellikle AKP Giresun Milletvekillerinden destek olmasını isteyerek, “bu partiler üstü bir mesele. TBMM tarihi bir görevle karşı karşıya. İlçelerin il yapılması gündemdeyken, Cumhuriyetin ilk illerinden olan Şebinkarahisar’ın bu hakkını iade edelim. Başbakan Yardımcısı Sayın Nurettin Canikli’nin de kendi yöresinin bu sorununa sahip çıkmasını bekliyorum. ” dedi.

CHP’DEN TAM DESTEK

Bektaşoğlu, Şebinkarahisarlıları temsil eden dernek, vakıf gibi STK’lar ve basın mensuplarından oluşan bir heyetle birlikte CHP Gurup Başkan Vekili Engin Altayı da ziyaret ettiler. Altay, Şebinlilerin haklı taleplerinin arkasında olduklarını ve CHP olarak destek vereceklerini söyledi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri