ŞEHİT KUL, ŞEHİT KELLECİ’NİN TABUTUNA BÖYLE SARILMIŞTI

ŞEHİT KUL, ŞEHİT KELLECİ’NİN TABUTUNA BÖYLE SARILMIŞTI

ŞEHİT KUL, ŞEHİT KELLECİ’NİN TABUTUNA BÖYLE SARILMIŞTI
Giresun
G.Tarihi: 29.04.2016 10:31
3863 Okunma
4
ŞEHİT KUL, ŞEHİT KELLECİ’NİN TABUTUNA BÖYLE SARILMIŞTI
Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Bekir Kelleci’nin 3 hafta önceki cenaze namazına katılarak tabutu başında gözyaşı döken, resmini bir an olsun elinden düşürmeyen silah arkadaşı ve hemşehrisi Giresunlu Uzman Çavuş Süleyman Kul da yine Nusaybin’de terör örgütü mensuplarının bombalı saldırısında tıpkı silah arkadaşı gibi bugün şehit oldu.
Nusaybin ilçesinde güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyon sırasında teröristlerce el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda şehit olan 6 güvenlik görevlisinden biriydi Uzman Çavuş Bekir Kelleci. Kelleci, 3 hafta önce Giresun’un Eynesil ilçesinde son yolculuğuna uğurlanmış, cenazesine de Nusaybin’den gelen silah arkadaşları da katılmıştı. Cenazeye katılanlardan biri de Giresunlu hemşehrisi Uzman Çavuş Süleyman Kul’du. Kul da 24 yaşındaydı ve silah arkadaşının tabutu başında 3 hafta önce gözyaşı dökmüş, ebediyete uğurladığı şehit arkadaşının tabutu başında uzaklara dalıp gitmişti. O Süleyman Kul bugün yine bölücü terör örgütleri tarafından Nusaybin ilçesinde tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit oldu. Tıpkı hemşehrisi ve silah arkadaşı Bekir Kelleci gibi şehitlik mertebesine ulaştı.
Kul ailesine acı haber ise 10 yıldır fındık bahçesinde yarıcı olarak Giresun’un Keşap İlçesi Yolağzı Köyü’nde çalışan ailesine gözyaşları içerisinde verildi. 3 kız ve 2 erkek kardeşi olan Kul’un annesi Fatma ve babası Mehmet Kul, oğullarının şehit haberini duyunca “Vatan sağolsun” diyerek gözyaşı döktü.
Haber:Candemir SARI- GİRESUN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
bahar kurt7 yıl önce
yerin ışıklar içinde olsun nur içinde yat ne desek anlamsız. hakkını helal et bize. kalbimizdesin.
Yakup CİVİL 8 yıl önce
hain saldırı sonucu şehit olan kardeşimize allah'tan rahmet, kederli ailesine, yüce türk milletine,türk silahlı kuvvetlerine ve silah arkadaşlarına başsağlığı dilerim.
ali barbarosoğlu8 yıl önce
allah rahmet eylesin.yakınlarına sabır versin.
İbrahim YANAR.8 yıl önce
muhterem şehidimiz mekanın cennet olsun,sana yüce allah'tan bol rahmet geride bırakmış olduğun aile efradına, sevenlerine vede yüce milletine sabır ve metanet diliyorum.cennete giden yolun açık olsun.çok sevdiğin arkadaşın ve hemşerin bekir kelleci'ye çok erken kavuştun.ikinizinde ve diğer bütün şehidlerimizinde hepinizin mekanınız cennet olsun, sizlere dualarımız devam edecek.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri