"ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİ YÜKSEKLERE TAŞIYACAĞIZ"

“Şehitlerimizin emaneti yükseklere taşıyacağız”

"ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİ YÜKSEKLERE TAŞIYACAĞIZ"
Giresun
G.Tarihi: 24.03.2017 19:08
1504 Okunma
0
“Şehitlerimizin emaneti yükseklere taşıyacağız”

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, şehitlerin bıraktığı mukaddes emaneti, her geçen gün aynı şuur ve inançla daha da yükseklere taşıyacaklarını ifade etti.
Başkan Tütüncü, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, geçmişten bugüne millete kurulan tuzakların tamamının yine boşa çıkacağını kaydetti. Tütün, “15 Temmuz’da bir daha gördük ki, yeryüzündeki hiçbir silah, vatan ve millet sevgisine karşı muzaffer olamayacaktır. 15 Temmuz bize, bu büyük milletin esaret altına alınamayacağını bir kez daha ispatlamıştır. Türk milleti; yediden yetmişe, kadını, erkeği, genci, yaşlısı, engellisi ile omuz omuza vatanına, bayrağına ve devletine sahip çıkmıştır” dedi. 
İl Başkanı Tütüncü mesajında şunlara yer verdi;
“Düşmanı dize getiren inancın siperleştiği, sonu olmayan bir başlangıcın destanlaştığı tarihin 102.yıl dönümündeyiz. Çanakkale Zaferi askeri bir savaş başarısı olmasından öte "Ya istiklal ya ölüm" diyerek vatan müdafaasında yer almış milletimizin dünya tarihine altın harflerle kazıdığı bir mücadeledir. 18 Mart Çanakkale geçilmez gerçeğini tarihe mal eden ve binlerce şehidimizin kanla yazdığı, dünya tarihini değiştiren azmin mücadelesi, eşi benzeri olmayan asırlık bir destandır Çanakkale. Yaşam hakkını onuruyla elde eden milletimiz, tarihin her döneminde bölünmez bütünlüğünü ve vatan topraklarını koruma ve karşısına çıkarılan engelleri aşma kararlılığını göstermiş, bu uğurda canı pahasına binlerce şehit vermekten kaçınmamıştır. Çanakkale zaferi bizim için artık bir sembol olmuş, yeni nesillere örnek bir mücadele şekli olmuştur. Bundan sonra da Çanakkale zaferimize sahip çıkacak, onlardan aldığımız ilham ve azimle milletimize hizmet edeceğiz. Bu inançla, Şehitleri Anma Günü olarak kabul ettiğimiz Çanakkale Deniz Zaferinin 102. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Bu anlamlı gün dolayısıyla bütün Giresunlu hemşehrilerimi en samimi duygularımla selamlıyorum.”
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri