ŞENLİKOĞLU,“GİRESUNLU OLMAK BİZİM İÇİN YETERLİ”

ŞENLİKOĞLU,“GİRESUNLU OLMAK BİZİM İÇİN YETERLİ”

ŞENLİKOĞLU,“GİRESUNLU OLMAK BİZİM İÇİN YETERLİ”
Giresun
G.Tarihi: 23.03.2019 22:39
1331 Okunma
0


Şenlikoğlu, 31 Mart’ta Giresun’da yeni bir zafer elde edeceklerini belirterek, A partili, B partili diye bir ayrımlarının asla olmadığının altını çizdi. Şenlikoğlu, MHP’li belediye meclisi üyesi kontenjan adayı Hasan Yılmaz ile kol kola seçim çalışmalarına devam ediyor.

 Büyük Sanayi Sitesi Esnafını ziyaret eden Giresun Belediyesi Cumhur ittifakı AK Parti Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu, "Giresun’a hizmet için geliyoruz. Bizim Giresun’la ilgili hayallerimiz, ideallerimiz var. Tüm tecrübe ve birikimimizi Giresun için kullanacağız. Giresun’u geleceğe taşıyacak projeler inşa edeceğiz. Tevazu, samimiyet ve gayretle gönüllere gireceğiz. İnşallah hemşerilerimizin desteğiyle 31 Mart'ta Giresun’da yeni bir zafer elde edeceğiz" dedi.

“GİRESUNLU OLMAK BİZİM İÇİN YETERLİ”

Tüm Giresun’u kucaklayacağız diyen Şenlikoğlu şunları kaydetti;

“A Parti’li, B Parti’li diye bir ayrımımız asla yok. Giresunlu olmak bizim için yeterli. Bu makamı hemşehrilerimize hizmet makamı olarak gördük. Bu anlayışla projelerimizi ve listelerimizi kamuoyuna duyurduk. Kapsamlı ve kucaklayıcı bir anlayışı hiç bir zaman bırakmadık. Her zaman da böyle devam edecek. Sanayi Sitesi bölgemizdeki esnafımızı ve işveren firmalarımızın sorun ve taleplerini dinleyerek gerekli çalışmaları hazırladık. İnşallah el ele, gönül gönül’e 31 Mart’tan sonra bu sorunları çözeceğiz.”



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri