SİGARA KAÇAKÇILARINA GEÇİT YOK

SİGARA KAÇAKÇILARINA GEÇİT YOK

SİGARA KAÇAKÇILARINA GEÇİT YOK
Giresun
G.Tarihi: 15.10.2018 07:15
1142 Okunma
0


Giresun Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama..

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ve İstihbarat Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce yapılan çalışmalar neticesinde 04.10.2018 günü saat:18.00 sıralarında ilimiz Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde kurulan uygulama noktasında durdurulan 54 … plaka sayılı kamyonet araç içerisinde yapılan aramalarda, aracın arka zeminine sonradan yapılan tertibat ile zula tabir edilen bölmeler yapıldığı ve bu bölmeler içerisine kaçak sigaralar yerleştirildiği görülmüş ve kaçak sigaraların yapılan tespitinde;- 3.710 paket kaçak sigara ele geçirilmiş,- İçerisinde kaçak sigara ele geçirilen 54.. plakalı araca da el konulmuştur.
Şüpheli U.K. ve Y.Ş. isimli şahıslar hakkında 5607 SKM (Kaçak Sigara) suçundan adli işlem yapılarak Cumhuriyet Savcısını talimatları doğrultusunda gözaltına alınmışlardır. Gözaltına alınan şüpheliler adli makamlara sevk edilmişlerdir.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri