​Tohumdan Fidana

Giresun haber,​Tohumdan Fidana

​Tohumdan Fidana
Giresun
1182 Okunma
0
Tohumdan Fidana
Akkuş Orman İşletme Müdürlüğü ve Akkuş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinelerinde; tohum toplama, tohum ekme ve fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.
Etkinliğe; İşletme Müdürü Soner Yılmaz ile tüm teknik ve idari personeli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Çalışkan ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü memurları, Şube Müdürleri, İlçe Merkezindeki okulların Müdür ve öğretmenleri ile öğrenciler katıldı.
Orman sevgisi, ormanların korunması ve geliştirilmesinin amaçlandığı etkinlikte; öncelikle yapılacak çalışmalar katılımcılara teorik olarak anlatılmıştır. Uygulama; Akkuş Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı tohum meşçeresinden toplanan tohumların, Göllüce Şefliği 119 nolu bölmesine serpilmesi ile devam etmiştir. Etkinlik kapsamında, Göllüce Şefliği 248 nolu bölmesine 1.500 adet sarıçam fidanı katılımcılarla beraber dikilmiştir.
Yönetici, öğretmen ve öğrencilere; ormancılık faaliyetlerimiz, fidan dikimi, ormanların faydaları ve korunması ile geliştirilmesi konularında tanıtım materyali dağıtılmıştır.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri