Trafik kazalarına jandarmadan maketli önlem..!

Trafik kazalarına jandarmadan maketli önlem..!

Trafik kazalarına jandarmadan maketli önlem..!
Giresun
G.Tarihi: 25.09.2017 09:30
1734 Okunma
0
Trafik kazalarına jandarmadan maketli önlem..!
Tirebolu İlçe Jandarma Komutanlığı, yollardaki trafik kazalarına önlem almak amacıyla yeni bir uygulama başlattı.  Jandarmaya ait Trafik Timleri, Tirebolu-Doğankent Karayolunda maketli önlemlerle trafik kazalarını en aza indirmeyi amaçlıyor.

Tirebolu Jandarma Trafik Timleri tarafından yol kenarlarına konulan “Model Araç Projesi” ile kazaların en aza indirilmesini hedefleyen İlçe Jandarma Komutanlığı, kaza riskinin yoğun olduğu noktalara maket araç koyarak, söz konusu uygulamayı Doğankent Karayolunda başlattı.
Sürücüler ile yol kullanıcıların huzurlu ve güvenli bir ortamda yolculuklarını devam ettirmelerini sağlamak amacıyla geliştirilen projenin, kazaların azalmasında önemli bir yeri olduğu ifade edilirken; maket araçların kaza riskinin yoğun olduğu ve trafik kuralları ihlalinin ihlalinin daha çok yapıldığı yerlere konulması gerektiği bildirildi.

Tirebolu İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri tarafından geliştirilen projenin,  Tirebolu-Doğankent ilçeleri arasındaki karayolunda başlatılan projenin, söz konusu  yolda kazaları en az seviyelere indirmede bir hayli etkili olacağı öne sürülüyor.   Mahmut Bora
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri