TRAFİK KONULU EĞİTİM FAALİYETLERİ SÜRÜYOR

TRAFİK KONULU EĞİTİM FAALİYETLERİ SÜRÜYOR

TRAFİK KONULU EĞİTİM FAALİYETLERİ SÜRÜYOR
Giresun
G.Tarihi: 21.05.2019 06:15
1354 Okunma
0
TRAFİK KONULU EĞİTİM FAALİYETLERİ SÜRÜYOR
Giresun Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından İlimizde trafik bilincini geliştirmek ve çocuklarımızda trafik bilinci oluşturmak amacıyla “Minik Yürekler Büyük Hedefler” ve “Trafiği Eğlenerek Öğreniyorum” Projesi kapsamında çocuklarımıza seyyar trafik pisti ile Anaokulu ile ilkokul öğrencilerine yönelik yapılmakta olan eğitim faaliyetlerinde kontrolsüz yaya geçidi ve okul geçitlerinde” Trafikte yaya önceliği Bilincinin oluşturulması konusunda “ konulu uygulamalarda sürücülerin öncelikli olarak yaya geçitlerine yaklaşırken yavaşlamaları ve ilk geçiş haklarının yayalarda olduğu konusunda bilgilendirmeler yapılarak seyyar trafik pistini Görele İlçesi, Bulancak İlçesi ve Espiye ilçesinde bulunan okul bahçelerine götürerek 465 öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi verilmiştir.
Ayrıca Trafik haftası etkinlikleri çerçevesinde Emniyet kemeri kullanımını artırmak ve sürücülere Emniyet kemerinin kaza anındaki faydaları konusunda bilgilendirmek amacı ile EGM. Trafik Daire Başkanlığından talep edilen Emniyet Kemeri simülasyon aracı getirilerek Giresun Merkez ve Bulancak İlçemizde vatandaşlarımıza emniyet Kemeri hakkında uygulamalı olarak bilgilendirme eğitimleri verilmiştir. 
Meydana gelen kazalarda ölüm ve yaralanmaları en aza indirmek ve trafikte farkındalık yaratmak amacıyla Okul öncesi ve İlkokul çağında bulunan ve geleceğin sürücüleri olacak olan çocuklarımızın trafik bilincini geliştirmek amacıyla ilköğretim okullarında eğitim faaliyetlerimize devam edilecektir. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.Giresun Emniyet Müdürlüğü
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri