Ülkemizin En Güzel En Nadide İline Veda Ediyorum

Ülkemizin En Güzel En Nadide İline Veda Ediyorum

Ülkemizin En Güzel En Nadide İline Veda Ediyorum
Giresun
4945 Okunma
0
Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, görevinden ayrılması nedeniyle duygu dolu ve buram buram samimiyet kokan bir veda mesajı yayınladı. Vali Sarıfakıoğulları’nın veda mesajında “Bugün bu güzel ile hatta ülkemizin en güzel en nadide iline ve sizlere arz-ı veda ediyorum. 1 Temmuz 2017’den itibaren yaklaşık 3 yıllık sürede siz Giresunlulara, gönüllü alayların şehrine, fındığın ve yeşilin şehrine şerefle hizmet ettik. Bahtiyarım.  Yüce Allah bana böyle bir imkânı lütfetti. Bu vesileyle Rabbime Hamdü senalar ediyorum.

Biliyorum ki gönül bağımız hep diri kalacak. Birbirimize olan muhabbetimiz hep daim kalacak. Bir Giresunlu olarak, bir Giresun Uşağı olarak artık gönül gönüleyiz. Biliriz ki insanı çevresi, yaşadığı yer yetiştirir, büyütür, kemale erdirir. Bende bu kadim şehrin sokaklarında sizlerle beraber, yüreği, gönlü ve vicdanı burada olanlarla hemhal oldum.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri