Uluslararası Öğrenciler Futbol Turnuvasında Karşılaştı

Uluslararası Öğrenciler Futbol Turnuvasında Karşılaştı

Uluslararası Öğrenciler Futbol Turnuvasında Karşılaştı
Giresun
G.Tarihi: 06.03.2018 10:24
1553 Okunma
0
Uluslararası Öğrenciler Futbol Turnuvasında Karşılaştı
GRÜ Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü ile Giresun Uluslararası Öğrenci Derneğinin birlikte düzenlediği futbol turnuvasında, Üniversitemizde öğrenim gören uluslararası öğrenciler yeşil sahalarda karşılaştılar.
Afganistan, Azerbaycan, Bangladeş, Çad, Somali, Suriye, Yemen, Gine, Burundi, Türkmenistan ve Ahıskalı öğrencilerin oluşturduğu futbol takımlarının karşılaştığı ve iki gün süren turnuva öğrencilerden büyük ilgi gördü.
Çekişmeli karşılaşmaların gerçekleştiği turnuvada  Afganistan takımı 1.,  Çad-Somali takımı 2., Gine-Burundi 3. ve Türkmenistan takımı da 4. oldu.
Turnuva sonunda düzenlenen ödül törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Serkan Soylu, Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, KYK İl Müdürü Fethi Elmas ile Giresun Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı ve Giresun Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Abdullah Demir katıldı.
Uluslararası öğrencilerin şehre ve üniversiteye adaptasyonunu kolaylaştırmak için bu tarz etkinlikler düzenlediklerini ve olumlu geri dönüşler aldıklarını belirten Öğr. Gör. Abdullah Demir, kendilerine destek veren başta Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlar ile temsilcilerine teşekkür etti.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri