ÜRETEN KADINLAR MARDİN'DE...

ÜRETEN KADINLAR İNCELEME VE ZİYARETLERİNİ MARDİN’DE SÜRDÜRDÜ

ÜRETEN KADINLAR MARDİN'DE...
Giresun
G.Tarihi: 11.11.2021 08:23
646 Okunma
0
ÜRETEN KADINLAR İNCELEME VE ZİYARETLERİNİ MARDİN’DE SÜRDÜRDÜ

DOKA tarafından desteklenen Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamındaki “Üreten Kadın, Güçlü Kadın” projesi ile iyi örnek uygulamaları yerinde inceleme için etkinliğe Gaziantep’e giden Giresun ekibi inceleme ve ziyaretlerini Mardin’de sürdürdü.

Mardin ziyareti kapsamında; İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin yerel kooperatifler mağazası ziyaret edildi. Yerelde aktif faaliyet gösteren üç kooperatifin ürünleri mağazada incelendi. Kekik Kadın Kooperatifi, Altıncı GAP Sosyal Ekonomik Kalkınma Kooperatifi ve Belediyenin kurmuş olduğu Marmek Kadın Kooperatifini ürünleri hakkında bilgi alındı.

Giresun Belediyesi tarafından organize edilen bu etkinliğe S.S Giresun Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi çatısı altında üretim yapan 25 kadın katılıyor.

Giresun heyetini, Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanı Abdurrahman Şahin makamında ağırladı ve özel ilgi gösterdi.

Daha sonra Topraktan Tabağa Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin hem mutfak atölyesi hem de yöresel ürün dükkanına çalışma ziyaretinde bulunuldu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri