UYUŞTURUCU TACİRİ YAPILAN TAKİPLE YAKALANDI

UYUŞTURUCU TACİRİ YAPILAN TAKİPLE YAKALANDI

UYUŞTURUCU TACİRİ YAPILAN TAKİPLE YAKALANDI
Giresun
G.Tarihi: 01.01.2018 01:52
1578 Okunma
0
UYUŞTURUCU TACİRİ YAPILAN TAKİPLE YAKALANDI
İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonların tespiti amacıyla doğu illerinden gelerek ilimiz üzerinden batı illerine uyuşturucu madde sevkiyatı yapan araç ve şahıslar üzerinde yapılan çalışmalar neticesinde;
24.12.2017 günü saat: 22.15 sıralarında yabancı uyruklu A. V. isimli şahsın kullandığı 63 …… plaka sayılı Fiat Linea marka Otomobil ilimiz Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde bulunan uygulama noktasında durdurulmak istenmiş, araç sürücüsünün görevlilerin “Dur İkazlarına” uymayarak kaçması neticesinde araç takibe alınarak ilimiz Liman Kavşağında gerekli emniyet tedbirleri alınarak durdurulmak istenildiği esnada şahsın Liman Kavşağındaki ışıklara kadar gelerek yolun kapalı olduğunu görmesi ile ani bir şekilde aracın U dönüşü yaparak hızlı bir şekilde ters istikametten bölünmüş yol üzerinden Trabzon ili istikametine gitmek istediği esnada Emniyet Müdürlüğü karşısında normal yolunda seyir halinde olan 28 ….. plakalı araç ile kafa kafaya çarpışma neticesi maddi hasarlı ve yaralamalı kazaya karışarak durması ile aracın yanına intikal edildiğinde, 28 …. plakalı araç sürücüsü 1995 Giresun doğumlu Alper NEBİL ile 63 …. plakalı aracın sürücüsü olduğu anlaşılan İran uyruklu 1987 doğumlu A.V. isimli şahısların yaralı olması neticesi olay yerine 112 ekiplerinin intikalleri sağlanarak şahıslar Hastaneye intikalleri sağlanmış, 28 ….. plakalı araçta bulunan Alper NEBİL isimli şahsın Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 25.12.2017 günü saat:02.30 sıralarında EKS olmuş, diğer şahsın ise tedavisi devam etmektedir. 
Konu ile ilgili olarak hastanede tedavisi devam eden A. V. isimli şahsın kullanmış olduğu 63 ….. plakalı araçta Giresun Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden yapılan aramada; araç içerisinde bulunan iki ayrı siyah naylon poşet içerisinde 76 paket halinde preslenmiş şekilde yapılan tartımda toplam daralı ağırlığı 31 kilo 169,20 gram Eroin Maddesi elde edilerek el konulmuştur.
Olayla ilgili olarak A. V. isimli şahıs hakkında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce TCK Mad. 188 “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” ve Çınarlar Polis Merkezi Amirliğince “Taksirle Öldürme” suçlarından tahkikata başlanılmıştır. 
GİRESUN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri