VAATLERİN HAVADA UÇMASINA AZ KALDI!

VAATLERİN HAVADA UÇMASINA AZ KALDI!

VAATLERİN HAVADA UÇMASINA AZ KALDI!
Giresun
G.Tarihi: 06.10.2018 09:43
1678 Okunma
0
VAATLERİN HAVADA UÇMASINA AZ KALDI!

2019 yılı Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçimlere 6 ay gibi bir zaman kaldı. Partilerin henüz aday kriterleri açıklanmazken partilerinden aday olabilmek için uğraş veren aday adayları ise istişare çalışmalarına devam ediyor.

Gerek Giresun merkezde gerekse tüm ilçelerde aday adayları halkın içinde dolaşmaya başladı. Giresun genelinde partilerin aday adayı dağılımları geçtiğimiz yıllara göre aynı şekilde seyrediyor. Aday adaylarının en fazla olduğu parti olarak başı Ak Parti çekerken, CHP’de az sayıda aday adayı, MHP’de ise belirsizlik sürmeye devam ediyor.

Malum AK Parti ile genel seçimlerde ittifak yapan MHP şimdilik sessizliğini koruyor. Giresun’da CHP’li Kerim Aksu’nun elinden belediyeyi almayı aklına koyan AK Parti, aday seçiminde çok iddialı davranacağa benziyor. İlçelerde de AK Parti’nin elinden belediyeyi almak isteyen CHP’liler stratejik hamleler yapmak için sessiz sedası bekleyişini sürdürüyorlar.

Vatandaşlar ise her seçim dönemi kapılarını aşındıran siyasilerin yerel seçimler için ne vaatler vereceklerini merak ediyorlar. Giresun genelinde geçmiş dönemlerde verilen onlarca vaadin çok az kısmının yapıldığını, yapılanlarında sadece yaptık oldu demek için olduğu belirten vatandaşlar, “Seçimlere çok az bir süre kaldı. Bakalım hangi siyasiler yapamayacakları hangi vaatleri bizlere açıklayacaklar. Geçmiş dönemlerde verilen vaatlerin bugün itibarı ile birçoğunun yapılmadığını biliyor ve yakından takip ediyoruz” dediler…

Kaynak:http://www.yildizhaber.com.tr/haber-vaatlerin-havada-ucmasIna-az-kaldI-83110.html
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri