VALİ,82 YAŞINDAKİ GAZETECİYİ UNUTMADI

VALİ,82 YAŞINDAKİ GAZETECİYİ UNUTMADI

VALİ,82 YAŞINDAKİ GAZETECİYİ UNUTMADI
Giresun
G.Tarihi: 20.01.2019 12:56
1093 Okunma
0


VALİ,82 YAŞINDAKİ GAZETECİYİ UNUTMADI

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde mesleğin duayen isimlerinden Gazeteci Ersen Konal’ı çalıştığı gazetede ziyaret etti.
 
Vali Sarıfakıoğulları, 10 Ocak Perşembe günü, halen aktif olarak çalıştığı Yeşilgiresun Gazetesi’nde ziyaret ettiği 82 yaşındaki duayen gazeteci Konal’ın “Çalışan Gazeteciler” gününü kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.
 
Böyle anlamlı bir günde kendisine gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konal, yıllardır Yeşilgiresun gazetesinin spor sayfasında köşe yazarlığı ve muhabirlik yaptığını belirterek, gazetecilik mesleğiyle 15 yaşında İstanbul’da oturdukları evin karşısında bulunan gazete matbaasında tanıştığını söyledi.
 
Konal, İstanbul’da tanıştığı gazetecilik mesleğini daha sonraki yıllarda Giresun’a dönerek sürdürdüğünü ve 40 yılı aşkın süredir de Yeşilgiresun Gazetesinde muhabirlik ve köşe yazarlığına devam ettiğini söyledi.
 
Vali Sarıfakıoğulları da böyle anlamlı bir günde, neredeyse ömrünün tamamını gazetecilik mesleğine adamış, gazetecilik mesleği ile tanışıklığının üzerinden 67 yıl geçmesine rağmen halen ilk günkü heyecan ve ciddiyetle işine devam eden duayen bir gazeteciyi ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, aynı zamanda Türkiye’nin en eski ve köklü yerel gazetelerinden biri olan, 93 yıllık Yeşilgiresun Gazetesi’ni de bu mesleğe yıllarını veren bir gazeteci ile uzun yıllar birlikte çalışmasından dolayı kutladı.
 
Vali Sarıfakıoğulları, gazetecilik mesleğine uzun yıllardır verdiği katkılarından dolayı “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle ziyaret ettiği Ersen Konal ve yıllardır gazetecilik sektöründe hizmet veren Yeşilgiresun Gazetesi’nde çalışan diğer gazetecilerin de çalışan gazeteciler gününü kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri