Vali,Aile Ziyaretleri Devam Ediyor

Vali,Aile Ziyaretleri Devam Ediyor

Vali,Aile Ziyaretleri Devam Ediyor
Giresun
G.Tarihi: 20.12.2017 19:17
2048 Okunma
0
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, şehit, gazi, engelli ve yardıma muhtaç aile ziyaretlerine devam ediyor.
 
Vali sarıfakıoğulları göreve başladığı günden itibaren her akşam Mahalle ziyaretlerinde bulunarak; şehit ve gazi ailelerimiz ile yaşlı, engelli, kimsesiz aileleri ziyaret ederek istek ve taleplerini dinliyor, ziyaret ettiği ailelerle birlikte samimi bir ortamda uzun süre sohbet ediyor.
 
Vali Sarıfakıoğulları, 13 Aralık Çarşamba ve 14 Aralık Perşembe günü gerçekleştirdiği ziyaretlerde 3 aileyle bir araya geldi.
 
İlk olarak 1996 yılında Erzurum- Aşkale’de vatani görevini yaparken yıldırım düşmesi sonucu şehit düşen Piyade Tank Er Oral Demiral’ın ilimiz Pınarçukuru köyündeki ailesini ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, şehidimizin ailesiyle bir süre sohbet ederek şehidimizin ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Ailenin sorun ve isteklerini dinleyen Vali Sarıfakıoğulları, şehidimizin ruhuna Fatiha okuyarak, yapılan dualara eşlik etti.
 
Ardından İlimiz merkez Kavaklar mahallesinde bedensel engelli ve yatağa bağımlı olarak damadı ve kızıyla birlikte yaşayan Emine Cömert’i ve İlimiz Merkez Osmaniye mahallesinde anne babasıyla birlikte yaşayan doğuştan spastisite rahatsızlığı bulunan, belden aşağı hareketleri kısıtlı Okay Aydın ve ailesini ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, ailelerin dilek ve şikâyetlerini dinledi.
 
Aile ziyaretleri için gittiği mahallelerde sokakta karşılaştığı esnaf ve vatandaşlarla da ayaküstü sohbet eden Vali sarıfakıoğulları, onların istek, talep ve şikayetlerini de dinleyerek, vatandaşların yerine getirilebilir isteklerinin bir an önce karşılanması için yetkililere talimat veriyor.

Ziyarette, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Bahri Bostancı, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Mustafa Tosun, İl Müftüsü Muhittin Oral ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gökhan Geldi hazır bulundu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri