VALİ GENÇLERLE BULUŞACAK

VALİ GENÇLERLE BULUŞACAK

VALİ GENÇLERLE BULUŞACAK
Giresun
G.Tarihi: 01.07.2016 21:53
1649 Okunma
0
GENÇLERLE BULUŞACAK

Vali Hasan Karahan, bu akşam çocuklar ve gençlerle, çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği iftar yemeğinde bir araya gelecek.

Giresun Valisi Hasan Karahan iftar programı münasebetiyle gençlerle ve çocuklarla buluşacak.
İftar Programından önce Giresun Rehabilitasyon Merkezinde kalan gençlere Mehter gösterisi sunulacak.
Programda ayrıca eski Ramazan geleneklerinin vazgeçilmezlerinden olan Hacivat ve Karagöz başta olmak üzere çeşitli gölge oyunları sergilenecek. Çocukların ve gençlerin eğlenerek hoşça vakit geçirmeleri için balon patlatma, çuval yarışı vb. gibi oyun yarışmalarının yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörlerinin nezaretinde gençler arasında çeşitli spor aktiviteleri düzenlenecek.
İftar sonrası yapılacak etkinlikler kapsamında Vali Hasan Karahan tarafından, İl Spor Merkezi Yaz Spor Okullarının açılışı da gerçekleştirilecek.
Valiliğin himayesinde, çocukların ve gençlerin tanışıp kaynaşmasına vesile olmak amacıyla; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda, Giresun Merkez Teyyaredüzü Mahallesi İl Özel İdaresi Gençlik Merkezinde verilecek iftar yemeğine; Suriyeli mülteci çocuklar, terörle mücadele kapsamında doğuda görev yapan güvenlik görevlilerinin çocukları, sportif aktivitelere katılarak derece elde eden çocuklar ve gençler, okullarda düzenlenen çeşitli yarışmalarda başarılı olmuş çocuklar ve gençler, yetim ve yoksul aile çocukları ile mahalleli çocuklar ve gençler katılacak.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri