VALİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

VALİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

VALİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Giresun
G.Tarihi: 01.12.2016 10:22
2453 Okunma
0
İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu’nun imzasıyla 81 İl Valiliğine gönderilen genelge gereğince, ilimizde merkez mahalle muhtarlarıyla ilk toplantı gerçekleştirildi.
 Vali  Hasan Karahan “Vatandaşla Buluşma” toplantıları kapsamında İl Mahalli İdareler Müdürlüğünün koordinesinde Valilik Konferans Salonunda merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Toplantı başlangıcında kısa bir konuşma yapan Vali Karahan, vatandaşlarımızın istek öneri ve şikâyetlerini birebir doğrudan temas kurmak suretiyle almak amacıyla yayınlanan İçişleri Bakanlığı Genelgesi doğrultusunda belli aralıklarla ilgili birimlerin koordinesinde muhtarlar toplantısı, ekonomik toplantılar, halk toplantıları ve güvenlik toplantıları gerçekleştirileceğini kaydetti.
Vali Karahan, “Hem mahallelerimizin hem köylerimizin sorunlarını birebir muhtarlarımızın ağzından dinleyelim diye, Giresun’da ilk olarak merkez mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik. Merkez mahalle muhtarlarımızın talepleri daha çok belediye ile ilgili ama bizimle de genel asayişle, eğitimle, sağlıkla, elektrikle, doğalgaz çalışmaları vb. konularla ilgili genel sorumlulukları var. Bu sene ayrıca tüm Türkiye’de ve ilimizde de yılbaşından itibaren nüfus cüzdanları tekrar değişiyor. Çipli kimlik kartları ile ilgili bir uygulama başlıyor. Belki bu konuda bilgi almak isteyen muhtarlarımız olabilir. Bu konuyla ilgili belki muhtarlarımızın talepleri olabilir. Bunları biz zaman içerisinde ilgili kurumlara iletip, takip ederek inşallah neticelendiririz. Genel değerlendirmelerinizi, istek, talep ve sorun olarak gördüklerinizi bu konuşarak toplantımızı tamamlayalım inşallah” diye konuştu.
 Konuşmanın ardından toplantıya katılan muhtarlar mahalleleriyle ilgili, eğitim, sağlık, elektrik, doğalgaz, aydınlatma, trafik, yol, su, çöp vb. sorunlarını Vali Karahan’a aktardılar.
 Sorunların ilgili kurumlara iletilerek imkanlar ölçüsünde en kısa sürede sonuçlandırılacağını kaydeden Vali Karahan, muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri