VALİ ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

VALİ ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

VALİ ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
Giresun
G.Tarihi: 25.01.2018 09:29
1536 Okunma
0
VALİ ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
İlimiz genelinde örgün eğitim kurumlarında 5 bin 636 öğretmen, 70 bin 044 öğrenci15 gün sürecek yarıyıl tatiline girdi. Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, 23 Nisan İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım töreninde öğrencilerin sevincine ortak oldu.
 
Sınıflarda öğrencilere karnelerini dağıtan Vali Sarıfakıoğulları, öğrencilerden 15 günlük yarıyıl tatilini iyi değerlendirmelerini, bol kitap okuyarak, iyice dinlenmelerini istedi.
 
Basın mensuplarına 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk yarısının kısa bir değerlendirmesini yapan Vali Sarıfakıoğulları, “Yaklaşık 70 bin öğrencimiz bugün örgün eğitimde yarıyıl tatiline girdiler ve inşallah 15 gün sonra çok daha zinde olarak ikini yarıya başlayacaklar.  Yaklaşık 2 ay kadar önce örgün eğitimde öğretmen arkadaşlarımızdan taleplerimiz oldu. Milli Eğitim Müdürlüğümüz vasıtasıyla her öğretmenizin velilerini evlerinde bizzat ziyaret etmelerini arzu ettik. Bu hem öğrencimizin başarı durumu, hem sosyal gelişimi açısından bir takip sistemini içeriyor idi. Eğer ortada bir başarısızlık varsa bunu görelim arzu ettik, bunu görüp buna göre tespitlerde bulunup çözüm yollarını geliştirelim arzu ettik. İnşallah önümüzde ki dönem bütün öğretmelerimiz bütün velilerimiz ile buluşmuş olacak. Giresun sosyoekonomik anlamda ilerlemeler kaydetmiş bir ilimiz. Bunu inşallah eğitim alanında da yapacağımız çalışmalarla da perçinlemek istiyoruz.”
 
İkinci yarıyılı ise 05 Şubat Pazartesi günü başlayacak.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri