Vali Sarıfakıoğulları, GİMAS Derneği Başkan ve Üyelerini Kabul Etti

DERNEK ÜYELERİNİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

Vali Sarıfakıoğulları, GİMAS Derneği Başkan ve Üyelerini Kabul Etti
Giresun
G.Tarihi: 03.10.2019 12:25
868 Okunma
0
Vali Sarıfakıoğulları, GİMAS Heyetini Kabul Etti

Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Motorlu Araç Satıcıları(GİMAS) Derneği Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Giresun il merkezinde oto galericilerin bir araya gelerek kurduğu GİMAS’ın Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Onur Canikli, 26 Eylül Perşembe günü saat 15.30’da Vali Harun Sarıfakıoğulları’nı makamında ziyaret ederek, derneğin kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

GİMAS Başkanı Canikli, Giresun’da motorlu araç satışıyla ilgili işletmelerini ve işyerlerinin sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde birlikte hareket etme kabiliyetini artırmak, sektörün sorunlarını ve taleplerini birlikte hareket ederek çözüme kavuşturulmasını sağlamak, daha iyi ve kaliteli hizmet sunumu için ortak noktada buluşmak üzere motorlu araç satıcıları olarak bir araya geldiklerini belirterek, Vali Sarıfakıoğulları’na ziyaretin anısına, Giresun yöresine özgü Serender maketi hediye ederken, Vali Sarıfakıoğulları’da Başkan Canikli’ye Serender kabartmalı pano hediye etti.

Dernek Başkanı Canikli ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun diyen Vali Sarıfakıoğulları, sosyal hayata ve iş hayatında örgütlü hareket etmenin önemli bir aşama olduğunu söyleyerek, dernek yönetimine çalışmalarında ve iş hayatlarında başarılar diledi.

Ziyarete, GİMAS Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Onur Canikli, Yönetim Kurulu Üyeleri; Erdal TOSLU, Fatih Karaca, Hasan Macara, Hüseyin Aydın, Mehmet Şenel, Mehmet Can Özkan, Uğur Karakılıç ve Uğur Şahin ile Giresun Makina Mühendisleri Odası Başkanı Muammer Usta katıldı.

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri