Vali Sarıfakıoğulları, İlimize Gelen Yabancı Öğrencileri Kabul Etti

Vali Sarıfakıoğulları, Türkçe Yaz Okulu Projesi Kapsamında İlimize Gelen Yabancı Öğrencileri Kabul Etti

Vali Sarıfakıoğulları, İlimize Gelen Yabancı Öğrencileri Kabul Etti
Giresun
G.Tarihi: 15.08.2018 06:42
1412 Okunma
0


Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, Türkçe Yaz Okulu” Projesi kapsamında ilimizi ziyaret eden öğrencileri kabul etti.

 
Yunus Emre Enstitüsü ile Giresun Üniversitesi TÖMER işbirliğinde gerçekleştirilen "Türkçe Yaz Okulu" projesi kapsamında çeşitli ülkelerden Türkiye’ye  gelen 21 kişilik öğrenci, grubu 03 Ağustos Cuma günü Valiliğimizi ziyaret etti.
 
Arjantin, Küba, Meksika, Almanya, Fransa, İtalya, Belçika, Macaristan, Rusya, Endonezya, Myanmar, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Japonya, Çin, Senagal ve Bahreyn’in de aralarında bulunduğu çeşitli ülkelerden programa katılan öğrencileri misafir eden Vali Sarıfakıoğulları, projeyle ilgili bilgi alarak, konuklarıyla bir süre sohbet etti.
 
Misafir öğrencilerin Giresun Üniversitesinde heher sabah 4 saat Türkçe  eğitimi aldığını belirten yetkililer,  öğleden sonra da tarihi ve turistik yerleri gezme ve Karadeniz kültürünü yerinde gözlemleme şansına sahip olduklarını belirtti.
 
16 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında ilimizde bulunacak olan öğrenciler proje kapsamında Giresun’da fındık toplarken, aynı zamanda ilimizin tarihî ve doğal güzelliklerinin keyfini çıkardıklarını ifade ettiler.
 
Konuk öğrencileri ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirten Vali Sarıfakıoğulları, öğrencilere çeşitli hediyeler verirken, öğrencilerde Vali Sarıfakıoğulları’na ziyaretin anısına tablo takdim ettiler.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri