Vali Sarıfakıoğulları, Muhtarlarla Yemekte Bir Araya Geldi

Vali Sarıfakıoğulları, Muhtarlarla Yemekte Bir Araya Geldi

Vali Sarıfakıoğulları, Muhtarlarla Yemekte Bir Araya Geldi
Giresun
G.Tarihi: 19.03.2019 21:07
883 Okunma
0
Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, 12 Mart Salı günü ilimiz merkez köy ve mahalle muhtarlarıyla yemekli bir toplantı gerçekleştirdi.
 
Giresun Merkez Batlama yolu üzerinde bulunan Almina Restoranda saat 12.30’da öğle yemeğinde muhtarlarla bir araya gelen Vali Sarıfakıoğulları, muhtarlara hitaben yaptığı konuşmasında “Yaklaşık 20 aylık süre zarfında sizlerle birlikte görev yaptık.  Bu birlikteliğimiz sadece kamu hizmetlerinin yürütülmesine yönelik bir birliktelik değil kader birliği de yaptık.  Maiyetimizde bulunan, köyümüzde, mahallemizde bulunan garip gurebamızla öksüz yetimimize hemhal oldunuz, idaremizle aramızda köprü oldunuz. İnanın sizlerin hassasiyeti olmamış olsaydı, bizler idare olarak bu derece nüfuz edemezdik. Bizler ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızı sahiplenemezdik.  Önce sizler sahip çıktınız, gördünüz ve ondan sonra da haberdar edip devletin şemsiyesi koruması altında biz onlara imkanlarımız ölçüsünde destek verdik ve destek vermeye devam ediyoruz.
 
Bu nedenle sizin yapmış olduğunuz hizmetin karşılığının rakamsal olarak bir ölçüsü yok. O nedenle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Eğer bir yetim bir öksüz ağlar ve biz ona kayıtsız kalırsak, bir boynu bükük ben çaresizim, çarem kalmadı derde ve bizde ona yardım edemezsek yazık olur. Ama çok şükür ki sizin gibi çalışma arkadaşlarım var” dedi.
 
Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimize gelişinde kendisine, mahalle ve köy muhtarları ile tek tek bir araya geldiğini özellikle ifade ettiğini söyleyen Vali Sarıfakıoğulları, konuşmasına “Sayın Cumhurbaşkanım da ‘Sağol Allah razı olsun sizlerden, selam söyleyin muhtarlarıma’ dedi.  Hepinizden Allah razı olsun. Eğer bir yetim, bir garip gureba ağlarda bizde ona çare olamıyorsak yazıklar olsun bizlere. Benim en yakın çalışma arkadaşlarım sizlersiniz.  Bir kısmınız seçilecek, bir kısmınız belki seçilemeyeceksiniz. Bizlerde, hem makamdan, hem dünyadan geçiciyiz. Ama bizim kardeşliğimiz ilelebet sürecek. Ben iyi ki sizleri tanıdım, Giresun’u tanıdım ve sizlerle hemhal oldum.  İnanın sizin verdiğiniz destek, motivasyon bize her konuda rehber oluyor ve önümüzü açıyor” diye devam etti.
 
Muhtarlara hitaben yaptığı konuşmasında, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimine de değinen Vali Sarıfakıoğulları, “Seçimlerin sulh içinde güvenlik içerisinde yürütülmesi noktasında bizim en büyük yardımcımızın sizler olduğunu biliyoruz. Bu çıktığımız yolda mahcup olmayız. Dünyada boynumuz bükülebilir ama ahirette boynumuzun bükülmemesi önemli olan. Ben bu noktada benim ekip arkadaşlarım, daire müdürü arkadaşlarım sizlerin verdiği motivasyonla çıtayı bir üst noktaya götürmeye çalışıyorlar.  Sizlerin bize vereceği destek bu noktada çok önemli. Seçilseniz de seçilmesinde biz artık kardeşiz. Bizim bu birlikteliğimiz bütünlüğümüz her zaman devam eder. Allah hepinizin yardımcısı olsun” diyerek konuşmasını tamamladı.
 
Muhtarlarla gerçekleştirilen yemekli toplantıya; Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Milletvekilleri Av.Kadir Aydın ve Av.Sabri Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin, AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, MHP İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, STK temsilcileri ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri