Vali Sarıfakıoğulları,Okul İnşaatında İnceleme..

Vali Sarıfakıoğulları,Okul İnşaatında İnceleme..

Vali Sarıfakıoğulları,Okul  İnşaatında İnceleme..
Giresun
G.Tarihi: 27.01.2020 12:01
2063 Okunma
0
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları,17 Ocak Cuma günü, yapımında sona yaklaşılan Piraziz İmam Hatip Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Piraziz ilçesinde, yapımına 26 Kasım 2018 tarihinde başlanılan, 3 milyon 748 bin Türk Lirası bütçe ile yaptırılan 16 derslikli okul inşaatını gezen Vali Sarıfakıoğulları, yapılan çalışmalar ve eksikler konusunda yetkililerden bilgi aldı.

Vali Sarıfakıoğulları’na okul binasındaki inşaat çalışmalarının tamamlanma aşamasında olduğu söyleyen yetkililer, okulun bahçe ve çevre düzenlemesindeki eksikliklerin giderilmesi için çalışmaların aralıksız olarak devam ettiği bilgisi verdi. Çalışmaların aksatılmadan devam etmesini söyleyen Vali Sarıfakıoğulları, okulun 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılının 2.Dönemine yetiştirilmesi için eksikliklerin biran önce tamamlanması talimatı verdi.

Okul inşaatındaki incelemelerde; Piraziz Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ve müteahhit firma yetkilileri de hazır bulundu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri