VALİ TRAFİK UYGULAMASINA KATILDI

Vali Sarıfakıoğulları Trafik Uygulama Noktasında Uygulama Yaptı

VALİ TRAFİK UYGULAMASINA KATILDI
Giresun
G.Tarihi: 27.08.2018 07:27
1206 Okunma
0


Valimiz Harun Sarıfakıoğulları,18 Ağustos Cumartesi akşam saatlerinde İlimiz Keşap İlçesinde otogar kavşağında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünün Kurban Bayramı öncesi alınan trafik tedbirlerini yerinde inceledi.
 
Yol kontrol ve trafik denetimi yapan güvenlik güçlerimizin yaptığı denetimlere katılan Vali Sarıfakıoğulları, kontrol noktasında durdurulan sürücüleri trafik kurallarına uyulması yönünde çeşitli uyarılarda bulundu.
 
Vali Sarıfakıoğulları, İçişleri Bakanlığı tarafından alınan tedbirler kapsamında; Trafiğin yoğun olacağı değerlendirilen 17-18-19 ve 25-26 Ağustos tarihlerinde tedbirleri yerinde görmek, sürücülerde trafik güvenliği konusunda ülke genelinde daha güçlü ve yoğun bir farkındalık oluşturmak, seyahat eden sürücü ve yolcularla doğrudan temas kurularak çok güçlü bir trafik duyarlılığı algısı yaratmak amacıyla Keşap İlçesi Otogarında yapılan kontrollerde sürücülere uyarılarda bulundu.
 
Vali Sarıfakıoğulları Kurban Bayramı öncesi tatilcilerin memleketlerine gelmesiyle artan Karadeniz Salih Yolu’nda ki  araç trafiği nedeniyle trafik ekipleriyle birlikte sürücüleri önce durdurup bilgilendirdi sonra ise çay molasına davet etti.  Uygulama karşısında şaşıran  vatandaşlar, uygulamadan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.
“Kurallara uyarsak güzel bir bayram geçiririz” diyen Sarıfakıoğulları, ”Eğer kurallara hız limitlerine uyarsak emniyet kemerini takarsak güzel bir bayram yolculuğu geçireceğiz. Bu konuda tüm personelimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri