VALİ TUĞGENERALİN VEDA YEMEĞİNE KATILDI

Vali Sarıfakıoğulları, Tuğgeneral Saraç’ın Veda Yemeğine Katıldı

VALİ TUĞGENERALİN VEDA YEMEĞİNE KATILDI
Giresun
G.Tarihi: 06.09.2018 06:21
986 Okunma
0
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Tuğgeneral Hakan Saraç’ın veda yemeğine katıldı.
 
Yemekte kısa bir teşekkür konuşması yapan Vali Sarıfakıoğulları, Tuğgeneral Saraç’a ilimizde görev yaptığı 2 yıl içerisinde birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Saraç’a Görele Kemençesi hediye edip, yeni görevinde başarılar diledi.
 
Tuğgeneral Saraç’ın veda yemeğine; Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Milletvekilleri Av.Sabri Öztürk ve Necati Tığlı, Giresun Belediye Başkan Vekili Ahmet Yusuf Ağaoğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Vali Yardımcıları Recep Uzal ve Metin Maytalman ile daire amirleri katıldı.
 
Tuğgeneral Saraç; 3 Ağustos 2016 tarihli Resmi Gazete yayımlanan İçişleri Bakanlığının 2016/517 sayılı Atama Kararı ile atandığı Giresun Jandarma Bölge Komutanlığı görevinden, 13 Ağustos 2018 tarih ve 30508 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığına ait atama ve terfi kararlarına istinaden Bursa İl Jandarma Komutanlığı görevine atanırken, Giresun Jandarma Bölge Komutanlığına ise aynı karar ile İzmir İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit atandı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri