Vali Türkiye Şampiyonu Takımı Ziyaret etti

Validen Türkiye Şampiyonu Takıma Ziyaret

Vali Türkiye Şampiyonu Takımı Ziyaret etti
Giresun
G.Tarihi: 14.10.2017 23:56
1294 Okunma
0
Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Özel Eğitim Okulunu ziyaret etti.
 
Giresun Merkez Gaziler Mahallesinde bulunan; Özel Eğitim İlkokulu, Özel Eğitim Orta Okulu ve Özel Eğitim Merkezi Eğitim Merkezini (Okulu) ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, okul idarecilerinden bilgi aldı.
 
Vali Sarıfakıoğulları, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından 2017 yılı faaliyet programında yer alan Bayanlar Basketbol Şampiyonasında ilimizi başarıyla temsil ederek Türkiye Şampiyonu olan Giresun Engelli Çocuklar Spor Kulübü Bayanlar Basketbol Takımını da ziyaret ederek, takım oyuncularının mutluluğuna, Şampiyonluk Kupasını hep birlikte kaldırarak ortak olurken, başarılarının devamını diledi.
 
Samsun ilinde 27 Eylül tarihinde düzenlenen final müsabakalarda rakiplerini eleyerek Türkiye Şampiyonu olan Giresun Engelli Çocuklar Spor Kulübü Bayanlar Basketbol Takımı ile birlikte şampiyonada mücadele eden Mersin Sosyal Hizmetler Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye İkincisi,  Bursa İbn-i Sina Özel Sporcular Spor Kulübü, Türkiye Üçüncüsü ve Manisa Kula 80.yıl Spor Kulübü de Türkiye dördüncüsü oldu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri