VALİ,VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR!

GİRESUN VALİLİĞİ,VALİ,VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR!,Vatandaşla Buluşma Toplantıları Devam Ediyor

VALİ,VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR!
Giresun
G.Tarihi: 23.12.2017 16:58
1425 Okunma
0
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları her Çarşamba olduğu bu hafta vatandaşla buluşma toplantıları yapmaya devam etti.
 
Vali Sarıfakıoğulları, “Vatandaşla Buluşma” günleri çerçevesinde, 13 Aralık Çarşamba günü ilk olarak saat 11:00’de Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda vatandaşlarımızla bir araya geldikten sonra, saat 15:30’da ilimiz Merkez Gedikkaya Ortaokulunda mahalle sakinleriyle buluştu.
 
Gedikkaya Ortaokulundaki Vatandaşla Buluşma Toplantısı öncesi Vali Sarıfakıoğulları, okul çıkışı karşılaştığı öğrencilerle selamlaşarak bir süre sohbet etti.
 
Basına kapalı olarak gerçekleşen her iki toplantıda vatandaşlarımızın sorun, istek, şikâyet ve önerilerini dinleyen Vali Sarıfakıoğulları, her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen vatandaşla buluşma toplantılarıyla, vatandaşlarımızın taleplerini ilk ağızdan dinleme fırsatı buluyor.
 
Vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikâyet gibi başvurularını, Valiliğimize veya ilgili idari birimlere müracaatlarını beklenmeden, doğrudan temas kurmak suretiyle, toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmasını sağlamak amacıyla her hafta Çarşamba günleri saat 11:00’de Valiliğimizde, 15:30’da da mahallelerde Vatandaşla buluşma toplantıları düzenlenmeye devam edecek.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri