VALİDEN ÖNEMLİ TOPLANTI

Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri ile Gerçekleştirilen Düzenlemelerin Ele Alındığı Toplantı Yapıldı

VALİDEN ÖNEMLİ TOPLANTI
Giresun
G.Tarihi: 15.08.2018 06:42
1046 Okunma
0
Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri ile gerçekleştirilen düzenlemelerin ele alındığı toplantı, Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında yapıldı.
Giresun Valiliği Toplantı salonunda 27 Temmuz Cuma günü saat 14.00 de Vali Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında gerçekleştirilen, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile kamu kurum ve kuruluşların yeni teşkilat yapılanmasının ele alındığı toplantıya; Vali Yardımcıları Recep Uzal ve Metin Maytalman, Vali Yardımcısı Vekili Keşap Kaymakamı Rasim Belge, Giresun il merkezindeki kurum ve kuruluşların yöneticileri katıldı.
Toplantıda konuşan Vali Sarıfakıoğulları, Giresun’da bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey yöneticileriyle, yeni dönemle birlikte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kapsamında çıkartılan Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri ile kurumlara getirilen, ortaya çıkan yeniliklerin ve düzenlemelerin ele alınması için bir araya geldiklerini belirtti.


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri