VALİLİKTE DOKA TOPLANTISI YAPILDI

VALİLİKTE DOKA TOPLANTISI YAPILDI

VALİLİKTE DOKA TOPLANTISI YAPILDI
Giresun
G.Tarihi: 13.08.2019 08:03
833 Okunma
0
Sayın Valimiz, Gümüşhane’de DOKA Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, 5 Ağustos Pazartesi günü Gümüşhane ilinde yapılan Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) 118. Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.

Dönem Başkanı Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek başkanlığında yapılan toplantıda, bölgenin gelişmesine katkı sağlaması beklenen Destinasyon Geliştirme ve Sürdürülebilir Turizm Uygulamaları Mali Destek Programı görüşüldü.

DOKA’nın bölgenin kalkınmasına yönelik çalışmalarının da değerlendirildiği toplantının açılışında konuşan dönem başkanı Gümüşhane Valisi Taşbilek, “Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın bugün gerçekleştireceğimiz 118. Yönetim Kurulu Toplantısı’nda gündem maddesi olarak Destinasyon Geliştirme ve Sürdürülebilir Turizm Uygulamaları Mali Destek Programını görüşeceğiz. Bununla birlikte ajansımızın işleyişine yönelik hususlar ve değişik konularda görüş alışverişinde bulunacağız. Toplum kalkınmasına, kırsal kalkınmaya yönelik neler yapılabilir, bunların hepsini değerlendireceğiz. Ajansa üye illerimizin turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması ve ortak bir sinerji yaratılarak neler yapılabilir bunu değerlendireceğiz. Girişimcilerimiz, kamu-özel sektör nasıl desteklenebilir bunlara yönelik bir çağrı olacak. Bu çağrımızın bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Toplantıya, Giresun Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, Artvin Valisi Yılmaz Doruk, , Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Artvin İl Genel Meclisi Başkanı Furkan Çakmak, Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay ve DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman katıldı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri