VALİLİKTEN DOLANDIRICILIK UYARISI

VALİLİKTEN DOLANDIRICI UYARISI

VALİLİKTEN DOLANDIRICILIK UYARISI
Giresun
G.Tarihi: 09.08.2018 07:39
1282 Okunma
0

Giresun Valiliği tarafından telefon dolandırıcılığına karşı vatandaşlar uyarıldı. Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi.

“Son zamanlarda bazı kişi veya kişilerin, Valiliğimizin adını kullanarak telefon dolandırıcılığı teşebbüsünde bulundukları duyumlarının alınması üzerine kamuoyunu bilgilendirmek için bir açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Son günlerde bazı kişilerin, Sayın Valimizin izinli olmasını fırsat bilerek Giresun ilinde bulunan veya il dışındaki bazı şirket, kuruluş, işadamlarını telefonla arayarak kendilerini, Giresun Vali Vekili olarak tanıtmak suretiyle yada Vali Vekilimizin bilgisi doğrultusunda hasta veya ihtiyaç sahibi kişiler için yardım amaçlı maddi talepte bulundukları duyumları alınmaktadır.
Başta Sayın Vali Vekilimiz olmak üzere; Valiliğimizde görev yapan hiç bir Vali Yardımcımızın, İl Müdürlerimizin, Şube Müdürlerimizin veya diğer valiliğimiz çalışanlarının böyle bir talepte bulunması söz konusu değildir.
Vatandaşlarımızın bu tür aramalara kesinlikle itibar etmemelerini, Valiliğimizin bağış veya başka bir adla yardım talebinde bulunulması için telefonla arama yapmasının söz konusu olmadığını bir kez daha önemle hatırlatarak; bu gibi durumlarda vatandaşlarımızın derhal 155 POLİS İMDAT HATTI’na müracaat ederek bilgi vermeleri veya 179 VALİLİK hattından Özel Kalem Müdürlüğü’ne bilgi vermeleri hem kendilerinin mağdur olmalarını önleyecektir hem de telefonla dolandırıcılık suçu işleyen kişilerin yakalanmasına yardımcı olacaktır.”
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri