VALİNİN İLÇE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

VALİNİN İLÇE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

VALİNİN İLÇE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
Giresun
G.Tarihi: 29.09.2018 11:43
1380 Okunma
0


Vali Harun Sarıfakıoğulları, Dereli ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
 
Vali Sarıfakıoğulları, 21 Eylül Cuma günü Dereli ilçesini ziyaret ederek ilk önce Kuzalan Tabiat Parkı içerisine dahil edilen Mavi Göl çevresinde yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldıktan sonra ardından Dereli Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, Belediye Başkanı K.Zeki Şenlikoğlu’ndan ilçede yapılmakta olan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi aldı.
 
Belediye Başkanlığını ziyaretinin ardından ilçe esnafını da ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, sokakta karşılaştığı vatandaşlarla ayaküstü sohbet ederek, ilçe merkezindeki bir kahvehaneye girerek vatandaşlarla sıcak ve samimi bir ortamda sohbet ederek, sorun ve isteklerini dinledi.
 
Vali Harun Sarıfakıoğulları’nın ziyaret ve incelemeleri sırasında; Belediye Başkanı K. Zeki Şenlikoğlu, Dereli İlçe Jandarma Komutanı Osman Nuri Yörük, İlçe Emniyet Müdürü Yasin Köneç, AK Parti İlçe Başkanı Aydın Akbaş, İl Genel Meclis Üyesi Kahir Talıç ve daire amirleri de hazır bulundu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri