VEKİL TURAN'IN ABLASI EBEDİYETE UĞURLANDI

VEKİL TURAN'IN ABLASI EBEDİYETE UĞURLANDI

VEKİL TURAN'IN ABLASI EBEDİYETE UĞURLANDI
Giresun
1867 Okunma
0
AK Parti İstanbul Milletvekili Giresun'lu Hasan Turan’ın arı sokması sonrası geçirdiği kalp krizi ile hayatını kaybeden ablası Fatma Keleş son yolculuğuna uğurlandı.

Bayram tatili için geldiği Giresun’un Piraziz ilçesinde evinin bahçesinde oturduğu sırada arı sokmasına bağlı olarak geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden 63 yaşındaki Fatma Keleş için Şeyhli Merkez Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen cenaze törenine, AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenazede taziyeleri kabul eden Milletvekili Turan, gözyaşlarına hakim olmazken, Turan’ı yakın akrabaları ve vatandaşlar teskin etmeye çalıştılar. İl Müftüsü Muhittin Oral’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Fatma Keleş aile kabristanlığında toprağa verildi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri