“YouTuber; Yeni Nesil Meslek‘’

“YouTuber; Yeni Nesil Meslek‘’

“YouTuber; Yeni Nesil Meslek‘’
Giresun
G.Tarihi: 16.12.2018 22:07
1067 Okunma
0


“YouTuber; Yeni Nesil Meslek‘’


Giresun Üniversitesi Bilişim Topluluğunun düzenlediği ve Youtuber Mert Sezer’in konuşmacı olarak katıldığı, “YouTuber; Yeni Nesil Meslek‘’  başlıklı Konferans,Güre Yerleşkesi Mehmet Akif Ersoy Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan konferans, Bilişim Topluluğu Başkanı Emre Aydemir’ in konuşmalarıyla devam etti.

Topluluk öğrencilerinden Furkan Kale’nin moderatörlüğünde,  soru cevap şeklinde gerçekleşen etkinlikte Mert Sezer, YouTube alanına nasıl yöneldiğini vebu süreçte neler yaşadığını öğrencilerle paylaştı.

Daha önce bir çok sektörde çalıştığını fakat yaşanan sorunlar nedeniyle farklı bir iş arayışına girdiği dönemde bu alanla tanıştığını söyleyen Sezer, youtuber olarak yaptığı bazı çalışmalardan örnekler verdi. Yaptığı işin Türkiye’de ve Dünyada artık bir meslek olarak görüldüğünü dile getiren Mert Sezer, Youtuber olmak isteyenlere,  dikkat etmeleri gereken hususlara dair tüyolar vererek konuşmasını bitirdi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri