Giresun,Liderliği İzmir’de Bıraktı!

Giresun,Liderliği İzmir’de Bıraktı!

Giresun,Liderliği İzmir’de Bıraktı!
Giresunspor
G.Tarihi: 05.05.2021 07:32
776 Okunma
0
Giresun,Liderliği İzmir’de Bıraktı!

Ligin 32’nci haftasında İzmir’de Altınordu ile golsüz berabere kalan Giresunspor’un, Süper Lige doğrudan yükselebilmesi için kalan son 2 maçını kazanması gerekiyor…


Ligde uzun süredir liderlik koltuğunda oturan ve tüm rakiplerini imrendiren Giresunspor, 32’nci haftanın maçında İzmir deplasmanında Altınordu ile golsüz berabere kalınca, koltuğunu ve ilk sırayı ikili averajla takipçisi Adana Demirspor’a bıraktı. Ligde son 2 haftaya girilirken; zirvede bulunan 3 takımın da puanları aynı, ancak sıralama ikili averaja göre yapıldığında Yeşil-Beyazlı temsilcimiz ikinci basamakta yer alıyor. Altınordu karşısında maça iyi başlayamayan Giresunspor’da, kalede Onurcan’a yer verilirken; sakatlıkları bulunan Diarra ve Sergio, takımdaki yerlerini alamadılar. Bu arada, defansın başarılı ismi Sergen’de cezası nedeniyle forma giyemedi. İşte bu 3 önemli kayıp Giresunspor’u çok etkiledi ve 3 puan almamız gereken maçta 1 puanı zor kurtardık desek yeridir.Son oynanan maça geçecek olursak, İzmir’de hiç te iyi bir görüntü çizemedik ve play-off’a oynayan rakibimiz Altınordu karşısında eksik kadromuzla çok kötü bir futbol ortaya koyduk. Altınordu karşısında gereksiz geri paslarla oyuna ivme kazandıramayan Giresunspor, 20’nci dakikada defansta Sadi’nin hatası yüzünden az daha golü yiyordu, bereket ki Metehan’ın şutunda top kalecimiz Onurcan’da kaldı. Maçtaki ilk şutumuz 30’ncu dakikada Traore’den geldi, ancak bu oyuncunun çok kötü ve dengesiz vuruşunda top minareleri boyladı. Her iki takımın da birbirinden çekinerek oynadığı maçın ilk devresi çok yavan geçti ve neredeyse pozisyonsuz kapandı.Karşılaşmanın 55’nci dakikasında Altınordu defansının hatasıyla çok iyi bir pozisyon bulan Giresunspor, bu fırsatı günün başarısız ismi Traore ile değerlendiremedi. Bu yarıda biraz kıpırdanır gibi olan ve zaman zaman saman alevi gibi parlayan Giresunspor, 73’de sağ kanattan geliştirdiği atakta Balde ile yakaladığı mutlak gollük pozisyonu da iyi kullanamadı ve bu oyuncunun çaprazdan vuruşunda Altınordu kalecisi Erhan gole izin vermedi.Futbol ve mücadele adına izleyenleri sıkan maç, çok kısır şekilde cereyan ederken; ev sahibi Altınordu, bir ilk yarıda olam üzere 3 köşe atışı kazanırken; İzmir’e lider olarak giden Yeşil-Beyazlı temsilcimiz Giresunspor ise 90 dakikada tek bir korner atışı kullandı ve bu atışın kazanıldığı dakika da 87’diydi. Hayret doğrusu, koca lider Altınordu karşısında sadece bir köşe atışı kullanabiliyor ve de 90 dakikada hiçbir varlık gösteremeden sahadan hem liderliği ve hem de avantajını kaybederek ayrılıyor. Şimdi önümüzde 2 maç kaldı, averajla ligde ikinci basamaktayız, Süper Lige doğrudan çıkabilmemiz için bu 2 maçımızı da kazanmamız gerekiyor. Haydi hayırlısı diyerek, Altınordu maçının teknik analiziyle notlarımızı tamamlıyoruz.HAKEMLER: Tugay Kaan Numanoğlu xx, Erkan Akbulut xx, Hasan Hüseyin Tetik xx.
ALTINORDU: Erhan xx – Kahraman xx, Yusuf x (Muzaffer x), Rahmi Salih xx – Emre Nefiz xx, Oğulcan xx, Furkan Çil x, Recep Aydın xx, Ahmet İlhan x (Hüsamettin x), Metehan xxx – Enis Destan x. GİRESUNSPOR: Onurcan xx – Hayrullah xx, M. Taş xx, Sadi x, Hüsamettin xx – Erol Can x, Nalepa x (Dk. 67 Caner x), Uzodimma x, Traore x (Dk. 90 M. Himmet ?), Eren Tozlu xx (Dk. 78 Kerem x) – Balde xx.
SARI KARTLAR: Rahmi ve Enis (Altınordu); Hayrullah (Giresunspor).

Mahmut BORA
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri