GİRESUNSPOR 0 SAMSUNSPOR 0

GİRESUNSPOR 0 SAMSUNSPOR 0

GİRESUNSPOR 0 SAMSUNSPOR 0
Giresunspor
G.Tarihi: 02.12.2020 04:42
3817 Okunma
0
Giresun’da 21 Kasım Cumartesi günü oynanan Giresunspor-Samsunspor mücadelesinde her iki takım da birbirine üstünlük sağlayamadı ve derbi maçı golsüz sona erdi…

TFF 1. Ligde 10’ncu haftaya dahil Giresun’da oynanan Karadeniz Derbisinde gol sesi çıkmadı ve tatsız-tuzsuz geçen 90 dakika golsüz eşitlikle sone erdi. Yağmur altında oynanan derbide futbol da yok, gol de yoktu.Giresun Atatürk Stadı’nda 21 Kasım Cumartesi akşamı oynanan Karadeniz Derbisine Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve birçok as oyuncusundan yoksun çıkan Samsunspor, bir puan için mücadele verirken; ev sahibi Giresunspor, rakibinin dezavantajlarını değerlendiremeyerek, 2 önemli puan daha kaybetti. Ev sahibi ekibin 10’ncu dakikada kazandığı ilk kornerde penaltı beklentimiz vardı, ancak orta hakem Pakkan oralı bile olmadı.Giresunspor’un 25’nci dakikadaki ilk önemli atağında Nalepa’nın pasında topla buluşan Balde iyi vuramadı ve top Samsun kalecisi Nurullah’ta kaldı. 30’ncu dakikada M. Taş’ın hatalı pasında topu kapan Saviçevic uzaktan vurdu, top üstten auta gitti. 33’de bu kez Sadi’nin hatası, Samsun’a gol pozisyonu verdi, ancak Gökhan Alsan uygun durumda golü atamadı. Tatsız-tuzsuz geçen maçın ilk yarısı golsüz kapandı.Maçın ikinci yarısına her iki takım da hamle yapmadan başlarken; 50’nci dakikadaki Samsun kontratağında Guidi Koçer’in sağ çaprazdan kalemize gönderdiği topu, deneyimli eldiven Tolgahan enfes bir kurtarışla önledi. Ev sahibi ekip Giresunspor, maçtaki en önemli gol pozisyonunu 54’ncü dakikada yakaladı, soldan Caner’in kale içine ortaladığı topu kaptan Eren Tozlu kafayla Balde’nin önüne indirdi, çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kalan golcü oyuncu uzaktan vurmayı tercih edince, top Samsun kalecisinde kaldı.İlk yarıda 4 köşe atışı kullanan Giresun karşısında ilk kornerini 66’ncı dakikada kazanan Samsun, bu kornerden sonuç alamadı. Her iki takımın birbirinden çekinerek oynadığı mücadeleden gol sesi çıkmayınca, maç golsüz eşitlikle sona erdi. Bu beraberlikle puanını 15’e çıkaran Giresunspor, 11’nci hafta oynayacağı 10’ncu maçı için hafta sonu İstanbul deplasmanına çıkacak. Şimdi Karadeniz Derbisinin teknik analizine geçiyoruz:

HAKEMLER: Burak Pakkan xx, Murat Altan xx, Mehmet Akıncık xx.

GİRESUNSPOR: Tolgahan xx – Hayrullah xx, Diarra xx, Sadi xx, Hüsamettin xx – Sergio xx, Nalepa xx (Dk. 88 Erolcan ?), M. Taş xx, Eren Tozlu xx (Dk. 75 Uzadimma x), Caner x – Balde x (Dk. 84 Milinkoviç x).

SAMSUNSPOR: Nurullah xx – Caner x, Veli xx, Erkam x, Kerem xx – Guido Koçer x (Ahmethan x), Daviçevic xx (Buğra xx), Gökhan xx (İlyas x), Ferhat xx, Burak x (Gyasi xx) – Nadir Çiftçi x.

SARI KARTLAR: Caner ve Ferhat (Samsunspor); Hayrullah, Sadi ve Uzadimma (Giresunspor).   
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri