GİRESUNSPOR ANKARADAN ŞEN DÖNÜYOR...

TFF 1. Lig'in 13. haftasına lider giren Ankara Keçiörengücü sahasında ağırladığı Giresunspor'a 1-0 yenildi.

GİRESUNSPOR ANKARADAN ŞEN DÖNÜYOR...
Giresunspor
G.Tarihi: 14.12.2020 22:59
5585 Okunma
0
GİRESUNSPOR ANKARADAN ŞEN DÖNÜYOR...

Çotanaklar haftaya lider giren ve zirveyi yakından ilgilendiren,  10 kişi oynayan rakibi Ankara Keçiörengücü karşısında 90 +1’de Eren’in golüyle 3 puana uçtu ve puan farkını 1'e indirdi.
Aktepe Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada  Eskişehirspor galibiyetiyle moral bulan Yeşil-beyazlılar, 48. Dakikadan itibaren bir kişi eksik oynayan rakibini kaptan Eren’in golüyle yendi. 26. Dakikada kaptan Eren Tozlu’nun çok şık vuruşunda top üst direkte patladı. İlk yarısı golsüz sona eren maçın 48. Dakikasında Keçiörengücü’nün kalecisi Metin, Nalepa’ya yaptığı müdahale sonrasında kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Çotanaklar, 52’de Diarra ile net fırsattan yararlanamadı. 77’de Keçiörengücü savunmasında Abdulkadir’in yaptığı ters vuruşta köşeye giden topu kaleci Birkan son anda kornere gönderdi. Birinci uzatma dakikasında Traore’nin vuruşunda kaleciden dönen topu Eren filelerle buluşturdu ve Giresunspor bu golle 1-0 kazanmayı başardı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Giresunspor, Ankara Keçiörengücü deplasmanından 3 puanla ayrıldı. Bu sonuçla Giresunspor puanını 23'e yükseltti.  Ankara Keçiörengücü 24 puanda kaldı.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri