Giresunspor’da Hakan Keleş dönemi başladı

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Teknik Direktör Hakan Keleş ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Giresunspor’da Hakan Keleş dönemi başladı
Giresunspor
G.Tarihi: 19.08.2020 10:58
4613 Okunma
0
Giresunspor, Hocasını Da Buldu!

Yeşil-Beyazlı ekibimizi yeni sezona genç teknik adam Hakan Keleş hazırlayacak…

Giresunspor’da geçen hafta sonu yapılan olağanüstü kongrenin ardından yeni yönetimin belirlenmesiyle birlikte teknik adam sorunu da çözüldü ve Hakan Keleş, Yeşil-Beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü oldu.
Giresunspor’da daha önce de görev yapan genç teknik adam Keleş’in ekibinde Kaleci Antrenörü olarak hemşerimiz İsmail Güney ile Sportif Direktör olarak da Ercan Gezgin görev yapacaklar.
Daha önceden de yardımcı antrenör olarak görev yaptığı Giresunspor’a gelmekten çok mutlu olduğunu söyleyen Keleş, buraya kalıcı başarılar elde etmek için geldiğini belirterek, “Yeni bir başkan, yeni bir yönetim, yeni bir takım, yeni stat, yeni heyecanlar hepsi bir arada. Buraya güzel şeyler yapmak ve Giresunspor camiasının özlemini karşılamak için geliyoruz. İnşallah güzel bir uyum içerisinde bize güvenenleri ve taraftarlarımızı mahcup etmeyecek şekilde kalıcı başarılar elde etmek ve bir üst lige çıkmak için çaba göstereceğiz.
Sezon öncesi gerçekleşen tüm yenilikler Yeşil-Beyazlı camiaya hayırlı-uğurlu olsun” dedi.Öte yandan, Giresun’a gelir-gelmez ayağının tozuyla Yeşil-Beyazlı kulübe imza atan Keleş, teknik ekibindeki isimlerle bir araya gelerek, eldeki mevcut futbolcularla idmanlara da başladı. Giresunspor’umuza hayırlı olsun diyoruz.Mahmut BORA
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri