GİRESUNSPOR İLK MAÇINDA TARAFTARI ÜZDÜ

GİRESUNSPOR İLK MAÇINDA TARAFTARI ÜZDÜ

GİRESUNSPOR İLK MAÇINDA TARAFTARI ÜZDÜ
Giresunspor
G.Tarihi: 24.08.2019 21:53
1378 Okunma
0
GİRESUNSPOR İLK MAÇINDA MAĞLUP OLDU

Spor Toto 1. Ligde 2019-2020 sezonunun açılış maçını evinde ligin yeni takımı Menemenspor ile yapan Giresunspor, şok bir yenilgi aldı ve taraftarlarını üzdü..!

Spor Toto 1. Ligde 2019-2020 sezonuna kendi evindeki Menemenspor  maçıyla başlayan Giresunspor, ligin yeni takımı karşısında şok bir yenilgi alarak, taraftarlarını üzdü. Ligde ilk haftanın açılış maçında 4 bini aşkın seyirci önünde oynanan maçta şampiyonluk adayına yakışmayacak bir futbol sergileyen Giresunspor, ilerisi için hiç te iyi sinyaller vermedi.

Konuk ekibin vuruşuyla başlayan oyunun ilk 20 dakikası, takımların sahaya alışması ve birbirini denemesiyle geçti. Bu arada, 3’ncü dakikada maçtaki ilk şut denemesini Ahmet İlhan Özek ile yapan Giresunspor, bu denemeden sonuç alamadı ve Menemen kalecisi Selmani, üzerine gelen topu üstten kornere çeldi. Oyuna bir hayli tutuk başlayan ev sahibi ekip Giresunspor, 28’nci dakikada gole çok yaklaştı, A. İlhan’ın pasında topla buluşan Bekir Yılmaz, uygun pozisyonda önünden geçen topa dokunamadı. Ardından 30’ncu dakikada gelişen ikinci tehlikeli atağımızda M. Reis’in faul atışından kale sahasına gönderdiği topu ileri çıkan defans oyuncusu Ahmet Kesim, uygun durumda kafayla yandan dışarı attı.

Giresun’a en azından 1 puanı koparmak arzusuyla gelen ligin yeni takımı Menemenspor, 36’ncı dakikada haksız yere kazandığı faul atışı sonrasında gole kavuştu. Bu dakikada Tayfun Çalış’ın uzak mesafeden yaptığı atışta defansın arasından geçen top hiç kimseye değmeden herkesin bakışları arasında kalemize gitti ve bu golle konuk ekip 1-0 öne geçti. Giresun’a ve taraftarlarına soğuk duş etkisi yaratan gol, tribünleri sessizliğe boğarken; 40’ncı dakikada yine Bekir Yılmaz ile yakaladığı önemli pozisyonu değerlendiremeyen ev sahibi ekip soyunma odasına yenik girdi.

İKİNCİ DEVRE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER SONUCU DEĞİŞTİREMEDİ!

Giresunspor ikinci yarıya Landel’in yerine Tanase’yi alarak başladı. 50’nci dakikada beraberlik golüne çok yaklaşan Giresunspor, sağ kanattan kullandığı köşe atışında Rusescu’nun vurduğu şutta top kaleciden döndü, Bekir Yılmaz kendisine gelen topu yandan auta attı.

67’de ikinci değişikliğini de yapan Giresunspor’da Mehmet Güven’in yerine Özgürcan oyuna alındı ve ikili forvete dönüldü. İstediği oyunu sahaya bir türlü yansıtamayan ve orta alanda çok pas hatası yapan ev sahibi ekipte 77’nci dakikada gerçekleşen 3’ncü değişiklik de bir sonuç vermedi. Konuk ekip Menemen, 85’nci dakikada ikinci yarıda oyuna giren Sangare ile yüzde yüzlük bir golü atamadı. Sahada gösterdiği performansla taraftarlarını çılgına çeviren Giresunspor karşısında arzulu oyununu sürdüren konuk ekip, 90+1’de sağ kanattan geliştirdiği atakta bir gol daha bularak skoru 2-0 yaptı. Sol kanat oyuncumuz M. Bayır’dan sıyrılan M. Çeçenoğlu’nun kale sahasına gönderdiği topa kafayla şık bir vuruş yapan H. İbrahim Sönmez, ters köşeden ağlarımızı gördü ve bu golle skor 2-0 oldu. Maç da bu skorla sona erdi ve Giresunspor yeni sezona şok bir yenilgiyle başladı. Giresunspor ligdeki ikinci maçını İstanbul deplasmanında Ümraniyespor ile yapacak. Bu maç 25 Ağustos Pazar günü saat 17’de başlayacak. Giresun-Menemen maçıyla ilgili teknik analiz de şöyle:

HAKEMLER: Onur Özütoprak xx, Cemal Bingöl xx, Mehmet Kapluhan xx.

GİRESUNSPOR: Fachini x – Ahmet Kesim x, Numan Çürüksu xx, Mehmet Güven x (Dk. 67 Özgürcan Özcan x), Muhammed Bayır x – Ahmet İlhan xx, Bekir Yılmaz x, Muhammet Reis x, Landel x (Dk. 46 Tanase x) – Del Valle x (Dk. 77 Mehmet Taş xx), Rusescu xx.

MENEMENSPOR: Selmani xx – Murat xx, Abdelaye xx, Mustafa Çeçenoğlu xx (H. İbrahim xx), Tratovac xx – M. Ali xx, Taşkın xxx, M. Elkatmış x (Tayfun xx), Alberk x, Semih x (Tayfun Aydoğan xx) – Hüseyin xx.

SARI KARTLAR: M. Reis, Numan ve A. Kesim (Giresunspor); Semih, Murat Erdemir, M. Ali ve Taşkın Çalış (Menemenspor).

GOLLER: Dk. 36 Taşkın Çalış, dk. 90+1 Halil İbrahim Sönmez (Giresun: 0 – Menemen: 2)

(Mahmut BORA-Tirebolu Ekspres/GİRESUN)           
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri