GİRESUNSPOR İLK MAÇINI KENDİ SAHASINDA OYNAYACAK!

GİRESUNSPOR İLK MAÇINI KENDİ SAHASINDA OYNAYACAK!

GİRESUNSPOR İLK MAÇINI KENDİ SAHASINDA OYNAYACAK!
Giresunspor
960 Okunma
0
Giresunspor, Lige Evinde Başlayacak…

Spor Toto 1. Ligde 2019-2020 sezonu fikstürü çekildi, Ağustos ayı ortalarında başlayacak olan lige Giresunspor, yeni sezona kendi sahasında oynayacağı Menemen Belediyespor maçıyla giriş yapacak…

Spor Toto 1. Ligde 2019-2020 sezonu fikstürü çekildi ve Giresunspor’un rakipleri belli oldu. Buna göre, Yeşil-Beyazlı temsilcimiz Giresunspor; ilk haftası 16, 17, 18 ve 19 Ağustos’ta başlayacak lige kendi sahasında oynayacağı Menemen Belediyespor maçıyla giriş yapacak.

İstanbul’da 18 Temmuz’da yapılan kura çekiminde Giresunspor’u kulüp başkanı Ali Sacit Eren temsil ederken; ilk 5 hafta için şanslı bir kura çeken başkanın elinin uğurlu olmasını diliyoruz. Yeni sezondaki ilk maçını 18 Ağustos Pazar günü Atatürk Stadı’nda ligin yeni takımı Menemen Belediyespor ile yapacak olan Giresunspor, ikinci haftada İstanbul deplasmanında Ümraniyespor’a konuk olacak. Ligde 3’ncü haftada kendi evinde Hatayspor’u ağırlayacak olan Yeşil-Beyazlı temsilcimiz, 4’ncü haftada yine İstanbul’da İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Bir aylık periyotta 2 iç ve 2’de dış maç yapacak olan Giresunspor, 5’nci haftada evinde bir başka İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. İlk bakışta güzel bir fikstür, ancak yakaladığımız bu şansı iyi değerlendirmeliyiz. Yeni sezonun temsilcimize ve diğer takımlara hayırlı olmasını diliyor ve Giresunspor’a şimdiden başarılar temenni ediyoruz.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri