GİRESUNSPOR'DA DÜŞÜŞ SÜRÜYOR

Giresunspor fikstürü, iddaa maçları sonuçları, Giresunspor maç istatistikleri, Giresunspor futbolcu kadrosu, Giresunspor haberleri, Giresunspor transfer haberleri.

GİRESUNSPOR'DA DÜŞÜŞ SÜRÜYOR
Giresunspor
G.Tarihi: 05.12.2016 16:21
5443 Okunma
0
Ligin 13’ncü haftasında evinde Sivasspor’u ağırlayan Yeşil-Beyazlı temsilcimiz, hakemlerin kötü bir yönetim tarzı gösterdiği mücadeleden puan alamadan ayrılmak zorunda kaldı...
Yeni hocasıyla ligde çıkışa geçmek isteyen Giresunspor, 13’ncü haftada sahasında Sivasspor ile oynadığı maçı kaybederek, 3 puan özlemini 7 maça çıkardı. Hakem triosunun bozuk bir yönetim tarzı gösterdiği mücadelede Giresunsporlu oyuncuların çabası puan almaya yetmedi ve ligde üst sıraları hedefleyen Sivasspor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.
Giresun Atatürk Stadında 4 Aralık Pazar akşamı konuk ekibin vuruşuyla başlayan oyunun ilk 15 dakikası takımların sahaya alışması ve birbirini denemesiyle geçti. Maçtaki ilk tehlikeli atak 16’ncı dakikada konuk ekipten geldi. Sol kanattan geliştirilen Sivas atağında kale içine ortalanan boş topa vuran olmadı ve bu önemli tehlikeyi ucuz atlatmış olduk. 
Hemen ardından 18’nci dakikada karşı atağa geçen Giresunspor, Sivas kalesinde yakaladığı ilk pozisyondan sonuç alamadı.
Konuk ekip Sivasspor, 27’nci dakikada soldan geliştirdiği atakta bariz ofsaytı vermeyen yan hakem Dedeş’in de yardımıyla gole kavuştu. Ergin Keleş’in çaprazdan vuruşunda kaleci Eser’den dönen topu Galip Güzel, yakın mesafeden ağlarımıza yolladı.
Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı yapılan ataklarda başka gol olmayınca, devre konuk ekibin üstünlüğüyle kapandı.
İkinci yarıyla birlikte yağmur şiddetini arttırırken; ev sahibi ekibin atak bir oyunu tercih ettiğini gördük. Giresunspor’un 48’nci dakikada sol kanattan geliştirdiği atakta Dodo, boş pozisyonda kafayla vurdu, yavaş giden topu Sivas kalecisi köşeden çıkardı.
53’ncü dakikada yine önemli bir atağımız var, bu defa Volkan’ın şutunda kaleci İsmail gole izin vermedi. Giderek ataklarını sıklaştıran ve beraberlik golü peşinde koşan Giresunspor, 57’nci dakikada beklediği gole ulaştı. Sağiç boşluğunda kazanılan frikik atışını kullanan Recep, yerden çok iyi vurdu, köşeye giden topu Sivas kalecisi çıkardı, hemen orada bitiveren Özgürcan, yakın mesafeden golümüzü kaydetti: 1-1. 
Beraberlik golünden 4 dakika sonra ortadan gelişen Sivas atağında mutlak ofsayt pozisyonunu bozan Berkan’ın bu hatasını affetmeyen Leandro, arkadaşı Burhan Eşer’den aldığı pası iyi değerlendirdi ve takımını yeniden öne geçirdi.
İlerleyen bölümlerde her iki takım da oyuncu değişiklikleri yaparken; Giresunspor 65’nci dakikada yakaladığı pozisyonda gole çok yaklaştı, ancak Sivas kalecisi İsmail Şaşal, Özgürcan’ın sert vuruşunda bir kez daha gole izin vermedi ve tehlikeyi kornerle önledi.
Geriye kalan dakikalarda Yeşil-Beyazlı oyuncuların yaptığı ataklar sonucu değiştirmedi ve bu zorlu maç konuk ekibin 2-1’lik galibiyetiyle sona erdi. Giresunspor’un 14’ncü hafta deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile 12 Aralık Pazartesi günü oynayacağını hatırlatarak, Sivas maçının teknik analiziyle notlarımızı bitiriyoruz.  
HAKEMLER: Suat Arslanboğa 1, Alpaslan Dedeş 1, Uygar Bebek 1.
GİRESUNSPOR: Eser 2 – Rızvan 2, İgors 2, Özgür Yılmaz 2, Gökhan 1 (Dk. 40 Berkan 1) – Abwo 1, Dimitrios 2, Dodo 1 (Dk. 73 Yousef 1), Recep 2, Volkan 1 (Dk. 60 Tomiç 1) – Özgürcan 2.
SİVASSPOR: İsmail 3 – İbrahim Öztürk 2, John Boye 2, Omari 1 (Ahmet Cebe 2), Ziya 3 – Burhan Eşer 3, Yiğit 2, Galip Güzel 2 (Adem 1), Hakan Arslan 2, Leondro 2 (Beykan 1) – Ergin Keleş 2.
SARI KARTLAR: Galip, Ergin, John Boye ve Hakan Arslan (Sivasspor).
GOLLER: Dk. 27 Galip Güzel, dk. 57 Özgürcan, dk. 61 Leondro.

Mahmut BORA – Tirebolu Ekspres         
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri