​SAVAŞ ŞAHİN YENİDEN GİRESUNSPOR YÖNETİMİNDE

​SAVAŞ ŞAHİN YENİDEN GİRESUNSPOR YÖNETİMİNDE

​SAVAŞ ŞAHİN YENİDEN GİRESUNSPOR YÖNETİMİNDE
Giresunspor
G.Tarihi: 29.07.2021 18:50
854 Okunma
0
SAVAŞ ŞAHİN YENİDEN GİRESUNSPOR YÖNETİMİNDE

Amerika’da yaşayan iş insanı Amerika Karadeniz Giresunlular dernek başkanı ve geçtiğimiz dönemde Giresunspor Yönetim kurulu üyesi ve Yurtdışı temsilcisi olan Savaş Şahin yeniden yönetim kurulu üyesi oldu. Cumartesi günü yapılan olağan üstü genel kurulda Mevcut başkan Hakan Karaahmet güven tazelerken Tff birinci ligde yol arkadaşlarının ekseriyetine yönetimde yer verdi. Yönetim kuruluna ciddi isimler kattı tabiri caizse yönetime transferler ses getirdi diye biliriz.

Giresunspor yönetim kurulunda Amerika’da yaşayan hemşerilerimizden Gazeteci Candemir Sarı ve iş insanı Özkan Akıllı bulunuyor.

Pandemi dönemi olmasına rağmen Savaş Sahin başkan ve arkadaşları yurtdışında Giresunspor için ciddi çalışmalar yaparken “Şahin başkan Giresun’da ve İstanbul’da bir çok ilçeye şampiyonluk bayrakları astırmıştı” Savaş Şahin başkan başta olmak üzere Giresunspor yönetiminde görev alan bu zor günlerde ben varım diyen herkesi tebrik eder başarılar dilerim.

Haber: Aydın Kömürcü
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri