SİVAS'DA GALİBİYETİ KAÇIRDIK...

Sivasspor 0-0 Giresunspor (MAÇ SONUCU - ÖZET) .

SİVAS'DA GALİBİYETİ KAÇIRDIK...
Giresunspor
G.Tarihi: 10.11.2021 21:30
715 Okunma
0
Giresun, Sivas’ta Galibiyeti Kaçırdı: 0-0

Süper Ligde 12’nci haftayı Sivas deplasmanında geçiren GZT Giresunspor, çok sayıda pozisyon yakaladığı maçta golü bulamayınca, tek puana razı olmak zorunda kaldı…

Süper Ligin 12’nci haftasında deplasmanda Sivasspor’a konuk olan GZT Giresunspor, rakibinden daha üstün olduğu ve çok sayıda pozisyon yakaladığı mücadelede galibiyeti kaçıran taraf oldu. Sivas karşısında Süleymanov, Diabate, Traore, Doukara ve Balde ile çok önemli pozisyonlar yakalayan Yeşil-Beyazlı temsilcimiz, bu pozisyonları değerlendiremeyince, sahadan tek puanla ayrılmak zorunda kaldı.Sivas 4 Eylül Stadı’nda 6 Kasım Cumartesi günü saat 13.30’da başlayan maça 3 puan amacıyla çıkan geçen haftanın Antalya mağlubu Giresunspor, 20’nci dakikadan sonra rakip kalede çok sayıda gol pozisyonu yakalarken; bu pozisyonlarda Sivas kalecisi Ali Şaşal’ı aşamadı ve topu bir türlü filelerle buluşturamadı. Ev sahibi ekibi kötü bir gününde yakalayan Yeşil-Beyazlıların, ilk yarının son bölümlerinde girdiği net pozisyonlardan sonuç alamadığına şahit olduk ve maçın ilk 45 dakikası başladığı gibi golsüz kapandı.Maçın ikinci yarısına daha derli-toplu başlayan ev sahibi Sivasspor, 62’nci dakikada gole çok yaklaştı, ancak Gradel’in soldan ortasında kale içine süzülen topa uygun durumdaki Yatabare ve Henrice vuramayınca, mutlak bir golden kurtulduk. Dakikalar ilerledikçe beraberliği garanti altına almak isteyen Giresunspor, ilk yarıdaki atak oyununu sürdüremezken; maçın 84’ncü dakikasında sağ kanattan geliştirdiğimiz kontratakta Diabate’yi 18 dışında eliyle çekip düşüren kaptan Uğur Çiftçi kırmız kart gördü ve ev sahibi ekip bu dakikada sahada 10 kişi kaldı. Ev sahibi ekibin panikleyeceği sırada 88’de bu kez Giresunspor’dan Traore, gördüğü ikinci sarı kartla oyun dışı kalınca, sayısal eşitliği sağlayan Sivas, tekrar maça tutundu. Maça verilen 5 dakikalık uzatma bölümünde yüzde yüzlük gol pozisyonunu yakalayan ekip Giresunspor oldu, 90+1’de sağdan Diabate ile geliştirdiğimiz önemli atakta, bu oyuncunun yerden kale içinde bekleyen Balde’ye çıkardığı topu, golcü oyuncu altı pasın içinde ıskalayınca, öne geçme şansımızı kaybettik ve böylece 3 puan çok yakın olduğumuz mücadeleyi ne yazık ki 1 puanla geçmek zorunda kaldık. Sivas beraberliğiyle puanını 10’a çıkaran Giresunspor’un, bir haftalık milli aradan sonra kendi evinde Yeni Malatyaspor ile oynayacağını hatırlatarak, son maçla ilgili teknik analizle notlarımızı bitiriyoruz. 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri