AYHAN YÜKSEL’DEN, “GÖRELE TARİHİ” KİTABI…

AYHAN YÜKSEL’DEN, “GÖRELE TARİHİ” KİTABI…

AYHAN YÜKSEL’DEN, “GÖRELE TARİHİ” KİTABI…
Görele
G.Tarihi: 17.04.2018 13:15
1817 Okunma
0
Tirebolu’nun yetiştirdiği değerli Araştırmacı-Yazar Ayhan Yüksel, “Görele Tarihi” adlı kitabını okuyucularıyla buluşturacak…

Tirebolu’nun bağrından çıkan değerli hemşerimiz Araştırmacı-Yazar Ayhan Yüksel, memleketi Tirebolu’dan sonra komşu ilçemiz Görele’nin de tarihini kaleme aldı. Görele Belediyesinin katkılarıyla ilçenin tarihini ele alan Yüksel’in, uzun uğraşlar sonucu derlediği Görele Tarihi adlı kitap yakında piyasaya çıkacak.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, geçtiğimiz günlerde Tirebolulu Araştırmacı-Yazar Ayhan Yüksel’i makamına davet ederek, kitapla ilgili bilgiler aldı ve kendisine teşekkürlerini iletti. Görele tarihini ve kültürünü en iyi şekilde yansıtacak olan Görele Tarihi adlı kitabını derlemekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Yüksel, söz konusu kitabın oluşmasından önemli katkıları bulunan Görele Belediye Başkanı Erener’e teşekkür etti. Yüksel’in derleyip yazdığı Görele Tarihi kitabı yakında okuyucularıyla buluşacak. Görele için bir tarih ve kültür hazinesi olan Görele Tarihi adlı eserinden dolayı hemşerimiz Yüksel’i yürekten kutluyoruz.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri