BAŞARILI SPORCULARIMIZI UĞURLADIK

BAŞARILI SPORCULARIMIZI UĞURLADIK

BAŞARILI SPORCULARIMIZI UĞURLADIK
Görele
G.Tarihi: 09.07.2017 00:15
1520 Okunma
0
BAŞARILI SPORCULARIMIZI UĞURLADIK
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, 04-07 Temmuz 2017 Tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan yıldızlar Türkiye şampiyonasına ilimiz ve ilçemizi temsil edecek sporcularımızı uğurladı.
Görele Kapalı Spor salonunda antrenör Gökhan Kuğu tarafından çalıştırılan sporcularımız Antalya’da madalya peşinde olacak olan başarılı sporcularımız, yolculuk öncesi Belediye Başkanımız Tolga Erener’le görüşerek, başarı sözü verdi.
Sporcularla sohbet eden Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Antalya’da yapılacak olan yıldızlar Türkiye Şampiyonası müsabakalarında Taekwondo sporcularımıza başarılar diledi.
Almış oldukları başarılarla kendini kanıtlayan taekwondo sporcularının il ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını belirten Başkan Erener, “Görele Belediyesi olarak spora çok önem vererek, her daim spor ve sporcuların yanındayız ve her türlü katkıyı sağlamaya hazırız. Onların başarısına, başarı katacak olan her ne gerekiyorsa üstleneceğiz. Ben, sporcularımızın ilimiz ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor, müsabakalarında başarılar diliyorum” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri