BAŞKAN DUZCU'DAN İŞYERİNE İNCELEME!

BAŞKAN DUZCU; BELDEMİZ’DE FAALİYETE GİREN TEKSTİL TESİSİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU…

BAŞKAN DUZCU'DAN İŞYERİNE İNCELEME!
Görele
G.Tarihi: 29.08.2019 20:56
1376 Okunma
0
BAŞKAN DUZCU; BELDEMİZ’DE FAALİYETE GİREN TEKSTİL TESİSİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU…

Beldemiz ve Bölgemizde istihdama yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 50 kişiye ekmek kapısı olan tekstil atölyesi beldemizde faaliyete başladı.

Çavuşlu Merkez Mahalle Cami Yanı Küme Evleri Bölgemizde bulunan Sağlık Bakanlığı eski Sağlık Ocağı binası onarıldıktan sonra Görele Tekstil adıyla faaliyete geçti. Çavuşlu Belediye Başkanımız Fatih Duzcu ve Belediye Meclis Üyemiz Rıfkı İyidere, ünlü markalara dikimlerin yapıldığı atölyede incelemeler yaparak yetkililerden bilgiler aldılar. Personellerle de yakından ilgilenen Başkan Duzcu, herkesin gurur duyduğu bir tesisin beldemiz adına mutluluğunu yaşıyorum. "Gurur duyuyoruz, çünkü bu tesisin açılmasındaki emek, bu bölgenin insanlarıdır. Kendi doğdukları ve büyüdükleri topraklarda şu an 50 işçisi istihdamıyla tekstil atölyesini hayata geçirdiler ve bu anlamda da ilimizin beldemizin ekonomisine çok güzel katkılar sağladılar. Özellikle burada şunu ifade etmek istiyorum. Giresun ilimiz, ülkemizde işsizlik oranının en yüksek olduğu illerin içerisinde yer alıyor. Bu anlamda ilimizin, beldemizin ve bölgemizin yeni istihdam alanlarına çok fazla ihtiyacı var. Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile 2017 yılında istihdam seferberliği ilan edildi. Valiliğimizin, Kaymakamlığımızın ve Ticaret ve Sanayi Odamızın koordinesinde burada yapmış olduğumuz çağrılarla ilimizde özellikle tekstil sektöründe girişimcilerimizi davet ettik ve bu anlamda ne kadar atıl durumda olan kapalı alanlarımız varsa buraların onarımlarını yaptırarak yeni istihdam alanları sağlamak adına bir takım çalışmalar yapıyoruz. Bugünde bunun bir örneğini hep birlikte görüyoruz. Bu anlamda yapılan yatırımları da belediye olarak desteklediğimizi ve her zaman esnafımızın yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum, hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar diliyorum" diye konuştu.

Görele Tekstil firma işletme sahibi Ahmet Demirci’de; yeni faaliyete geçirmiş olduğumuz tekstil tesisimizde şu an 50 kişi istihdam etmekte olup tamamen ihraç ürünü üreterek ekonomimize katkı sağlıyoruz. İlerleyen aylarda bu sayıyı 100 kişiye çıkarmayı hedeflediklerini, Çavuşlu ve civar bölgelerden vatandaşlarımızı daimi ve sigortalı olarak çalışmaya davet ettiklerini belirterek, Belediye Başkanımız Fatih Duzcu ve Meclis Üyemiz Rıfkı İyidere’ye desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri