BAŞKAN ERENER HALK EĞİTİM MERKEZİNİN YIL SONU SERGİSİNE KATILDI

GÖRELE HALK EĞİTİM MERKEZİ YIL SONU SERGİSİ

BAŞKAN ERENER HALK EĞİTİM MERKEZİNİN YIL SONU SERGİSİNE KATILDI
Görele
G.Tarihi: 27.06.2018 12:38
1368 Okunma
0

BAŞKAN ERENER HALK EĞİTİM MERKEZİNİN YIL SONU SERGİSİNE KATILDI
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Halk Eğitim Merkezi tarafından çeşitli kurslarda yapılan ürünlerin sergilendiği yılsonu sergisine katıldı.
Çeşitli kurslarda eğitim gören kursiyerlerin yaptıklarını el emeği göz nuru ürünleri gezen Belediye Başkanı Tolga Erener, kursiyerleri eserlerinden dolayı tebrik etti.
Belediye Başkanı Tolga Erener, kursiyerlere bir söz verdiklerini belirterek, “Kursiyerlerimiz tarafından yapmış olduğumuz bu ürünleri pazarlayabileceğimiz alanlar oluşturacağız demiştik. Bu alanı Halk Eğitim Merkezi binamızın bir bölümünde yerine getirdik. Köy pazarımızın da ihalesini yaptık ve sözleşmesini imzaladık. Yakın zamanda köy pazarımızın yapımına başlanıp, 4 ay içerisinde bize teslimi yapılacaktır. En az oradaki dükkanlardan 5-6 tanesini sizlerle beraber organize bir şekilde konuşup, en güzel yerine ürünlerimizi koyup hep beraber pazarlayacağız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Görele’nin geliştiğini, hızla büyüdüğünü belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, “İlçemiz geliştiği, büyüdüğü gibi de hızla güzelleşiyor ama bayanlarla beraber güzelleşiyor. Ben civar yerlere baktığımda böylesine bir araya gelen, böyle üretim yapılan bir yer görmedim. Bunla da buranın bir Belediye Başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Bu gururu da bana yaşattığınız için çok teşekkür ediyorum” dedi.Haber Kamil YILMAZ-GÖRELE BELEDİYESİ

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri