BAŞKAN ERENER ‘SIFIR ATIK’ PROJESİNE DESTEK ÇAĞRISI YAPTI

BAŞKAN ERENER ‘SIFIR ATIK’ PROJESİNE DESTEK ÇAĞRISI YAPTI

BAŞKAN ERENER ‘SIFIR ATIK’ PROJESİNE DESTEK ÇAĞRISI YAPTI
Görele
G.Tarihi: 24.06.2021 07:01
696 Okunma
0
BAŞKAN ERENER ‘SIFIR ATIK’ PROJESİNE DESTEK ÇAĞRISI YAPTI
‘Sıfır Atık’ projesi kapsamında kağıt, cam ve plastik atıkları geri dönüşüme kazandırmak için şehrin belirli yerlerine konteynırlar yerleştiren Görele Belediyesi, ‘Sıfır Atık’ projesine tam destek diyerek, daha temiz bir çevre ve doğa için kolları sıvadı. 

Görele Belediyesi tarafından ‘Sıfır Atık’ projesi kapsamında ilçede bulunan tüm eczanelere atık ilaç toplama, lokantalara ise atık yağ toplama kutuları dağıtıldı. Belediye bu çalışmayla çevreye ve topluma zarar veren tarihi geçmiş ilaçların ayrıştırılması, doğru şekilde imha edilebilmesini hedefliyor. 
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Sosyal Hizmetler ve Temizlik İşleri ekiplerimizle birlikte ilçemizdeki tüm eczane ve lokantaları gezerek, atık ilaç ve atık yağ toplama kutularının dağıtımını yaptı. Eczane ve lokanta esnafından sıfır atık projesine destek olmalarını istedi. 
Temiz çevre, doğa, sağlıklı nesiller için çalıştıklarını belirten Belediye BaşkanıTolga Erener, “Bilindiği üzere atık ilaçların gelişigüzel atılması, atık yağların ise lavabolara dökülmesi çevre ve insan sağlığını doğrudan etkilemekte ve tehdit etmektedir. Evlerimizde tarihi geçmiş, bozulmuş ilaçların eczanelere dağıttığımız kutulara bırakılması, atık yağların ise lavabolara dökülmemesi hem çevre, hem de toplum sağlığı açısından önem taşımaktadır. Vatandaşlarımızı sağlıklı nesiller yetiştirmek adına başlattığımız bu projeye destek olmaya davet ediyoruz.  Daha temiz bir çevre ve doğa için el ele verelim” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri