​BAŞKAN FATİH DUZCU MAZBATASINI ALDI…

​BAŞKAN FATİH DUZCU MAZBATASINI ALDI…

​BAŞKAN FATİH DUZCU MAZBATASINI ALDI…
Görele
G.Tarihi: 15.04.2019 00:02
1753 Okunma
0


BAŞKAN DUZCU MAZBATASINI ALDI…


31 Mart 2019 Pazar günü yapılan, Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Çavuşlu Belediye Başkanlığına seçilen Belediye Başkanı Fatih Duzcu, mazbatasını aldı.

Meclis üyeleri ve parti teşkilatıyla Görele İlçe Seçim Kuruluna gelen Belediye Başkanı Fatih Duzcu, mazbatasını Hakim Faik Ceylan’ın elinden aldı.

Belediye Başkanı Duzcu, “Hiçbir şekilde ayrım gözetmeksizin ötekileştirmeden hizmet için çalışmaya bu andan itibaren başlamış bulunmaktayız.Tek ve yegane gayemiz Çavuşlumuz ve vatandaşlarımız için çalışmak, çalışmak ve nihayetinde çalışmaktır. Vatandaşlarımız yıllardır beklenen hizmet için oy vermişlerdir. Bizde hizmet yapma yolunda vatandaşlarımızın takdirine layık olmaya çalışacağız. Bu saatten sonra biz birilerinin değil herkesin belediye başkanı olacağız, bizleri takdir edip bu makama getiren saygıdeğer vatandaşlarımızın özlem ile bekledikleri hizmetleri bir bir gerçekleştirmek adına bu kutlu hizmet yolunda koşar adımlarla çalışıp ter dökeceğimizin sözünü veriyorum” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri